Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? L
Ismerkedem egy sráccal. Már ideje lenne a talinak, mégis idegenkedem. Pedig rendes, aranyos, ügyes srác. E téren esetem. Külsőre is rendben van.
Az elmúlt időszakban, ami 2 év, 2 srác is volt, aki megfogott, nagyon. Tetszettem nekik, még most is esélyes, hogy igen, de nem lesz semmi köztünk. Ez ilyen 'tetszés' és 'vonzalom' "csak" részükről. Fáj nekem ez, de el kell fogadnom. Mennem kell tovább, ismerkedni stb. Mégis mikor melyiken agyalok, vágyom arra, hogy együtt legyünk. Komolyan, párként. De ez hülyeség...
Nem akarom ezt érezni! Azt akarom, hogy elmúljon! Örökre! Nem sajnáltatni akarom magam, csak egyszerűen nem tudom, hogy mi legyen.
Megérdemelne egy esélyt a srác. Csak leblokkolok. Tartok az egésztől. Biztos sokkal nehezebben tudok felejteni, bár volt, hogy elhatároztam, elegem van, muszáj lezárni. Ezek csak hülye illuziók. De sokszor nem megy...
Miért nem tudok túllendülni rajtuk? Csak ez a két srác tetszett az elmúlt 2 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!