Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szülők! Ha a 18 éves lányotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Ha a 18 éves lányotok bejelentené, hogy randizni megy, majd jön, mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 29. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24%

Azért 18-felett is aggódik érted aki szeret! Ha ott alszol a fiúnál egy telefon és nyugodtak otthon.... ennyi.

Vagy sms hajnalban, hogy jól vok... -reggel, délben vagy...-megyek.

2016. szept. 29. 22:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Heh, azért ez nagyban függ a szülőktől is. Ide csupa jó fej és normális szülő ír, de amikor én 18 éves voltam és otthon éltem a szüleimmel, olyan nem létezett, hogy "randizni megyek, majd jövök", mert arra kb két pofon járt volna, hogy mit vagyok ilyen szemtelen, és isten őrizz, hogy elmehessek. Egy lagzira (!!) hívott el egy fiú, akinek a húgával voltunk barátnők, és a húg is ott volt, őt ismerték anyuék, és még azért is egy hónapig kellett könyörögni, hogy elmehessek. Pedig egy lagzin nem tudom, mit gondoltak, hogy mi történhetne azon kívül, hogy degeszre zabálom magam.

Az én szüleimmel ezt nem lehetett volna soha bejátszani. Minimum két hétre előre pontos programtervet leírni, plusz ha addig ismeretlennel (de szigorúan nem fiúval, ha kettesben) megyek el, akkor róla beszélni pár szót.

Ha én leszek szülő, nem hiszem, hogy szeretném ugyanezt a mintát hozni, de félek tőle, hogy ha kicsit gyengébb formában is, de nem fogom tudni levetkőzni ezt a fajta szigort, és ha egyszer esetleg lányom születik, biztos, hogy egy ilyen kijelentést még millió másik kérdéssel tűzdelnék meg (kivel megy, honnan ismeri, mióta, hova mennek, mit fognak csinálni- nem a piszkos részletek, hanem hogy pl bungee jumping vagy csak séta a parkban (melyik parkban?)-, mikor várhatom, hogy hazajöjjön, satöbbi). Már most vannak jelek, hogy kicsit túlaggódom a dolgokat, képzelem mi lesz, ha gyerekem születik.

2016. szept. 30. 07:57
 13/13 Titusztitusz ***** válasza:
Semmit...Max.annyit a lelkére kötnék,hogy a mobilját mindig tartsa bekapcsolt módban...Hogy bármikor elérhető legyen...(De persze ehhez tudnom kellene azt pontosan,hogy KIVEL akar randira menni...Enélkül az infó nélkül nem mehetne sehova...)
2016. szept. 30. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!