Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-23, eves sracok hogy reagalnatok ha a baratnotok bejelentene hogyegtalalta almai eskuvoi ruhajanak kepet?
Figyelt kérdés
Egyebkent nem ilyen fajta aki ekszereket hord vagy AZ eskuvojet tervezgetne csak veletlen raakadt. Fel eve lennetek egyutt2015. máj. 4. 19:27
1/7 anonim válasza:
Örülnék neki, de azt gondolnám, hogy úgyis fog még másikat találni, ami még jobban fog neki tetszeni :P
2/7 anonim válasza:
Én megkrédezném hogy mekkora hitelt akar felvenni hogy kifizesse... :D
3/7 A kérdező kommentje:
Nem ijednetek meg vagy vennetek celzasnak hogy hozzatok akar mar men I?
2015. máj. 4. 19:33
4/7 anonim válasza:
nem... mert olyan nő nem született aki rá tudna engem beszélni egy házasságra... :D Sok mindent lehet rólam mondani de az eszem még megvan...
5/7 A kérdező kommentje:
Dr Spleen ezt akkor is ugy gondold majd, mikor 60 evesen egyedul maradsz :) egy Jo feleseg (es ITT nem a Jo testut ertem) nem teher, hanem hatalmas tamasz. Ha rossz nokkel kezdesz, AZ a Te bajod mar.
2015. máj. 4. 19:41
6/7 anonim válasza:
megkérdezném, hogy ki lesz a szerencsés?
7/7 A kérdező kommentje:
6.: ezt hogy érted? Remélhetőleg a mostani (és egyben első) barátom, de nyilván nem most és nem is holnap.
2015. máj. 4. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!