Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha egy családtag bejelentené hogy búza?
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 20:33
1/14 anonim válasza:
Erősen meglepődnék, ha mondjuk anyám kijelentené, hogy ő búza.
4/14 anonim válasza:
Semmit, ráuszítanék egy csapat galambot.
5/14 anonim válasza:
. lesz4rnám... csak ne mozduljon rám és na hangoztassa
6/14 anonim válasza:
Istenem, mire megjöttem már az összes jót lelőtték...
Na tessék itt van egy:
Én meg azt mondanám, semmi gond én meg kukorica vagyok.
8/14 anonim válasza:
Értékelném. Egy ilyen társadalomban nem kis bátorság kell kijelenteni ilyesmit. És nem is paráznék, hogy rám mászik... a heteroszexuális emberek rosszabbak.
9/14 anonim válasza:
Nagyon meglepődnék, mert a növények nem tudnak beszélni.
10/14 anonim válasza:
Felkiáltanék, hogy mindig is tudtam!
Van egy kis 14 éves páwa öcsém, kinézem belőle. (lehet, hogy 15 éves, nem tudom pontosan)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!