Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy undorodom a nőktől? Mármint szex ügyileg. Nem, nem vagyok búza.
Robot lehetsz...
vagy lehet az állatokat szereted... :D
van egy hírem, jól figyelj:
búza vagy
6! Ennek ahhoz köze sincs. Az ilyen tefajta értelmi fogyatékosok miatt kiírtam a kérdésbe is, hogy nem, nem vagyok az. Sőt, el is ítélem őket, akik azzal vergődnek, hogy vonulgatnak meg minden. Otthon meg mindenkinek szíve joga... Ha akarja felőlem a kecskével is...
5! Néha. Nem.
4! Ö, hát hús vér vagyok, valami nagyon jó robot lehetek. :) Állatokat szeretem, de nem úgy...
3! Nem, nem attól.
2! Te meg hülye.
1! Lehet.
Szerintem aszex vagy. Nincs ezzel semmi baj, viszont ha párt szeretnél magadnak, nehezen fogsz tudni találni, max aszex körben.
Aztán lehet, hogy kinövöd. Sokáig én is azt gondoltam magamról, hogy aszex vagyok, nem vonzódtam szexuálisan senkihez, egy pasihoz sem (csajhoz sem). Akkor alakult ki, amikor szerelmes lettem 19 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!