Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Ha a 18 éves lányotok bejelentené, hogy
randizni megy, majd jön, mit reagálnátok?
engedd el, de azért legyen valami időkorlát, hogy mondjuk hajnali 1-2-re érjen haza (csak, hogy ne aggód túl magad)
2016. szept. 29. 20:33
Hidd el, joeselyjel nem ez az elso neki
2016. szept. 29. 20:34
Szerintem ebben nincs semmi, ha megbizhato lenne a lanyom,azt mondanam, erezze jol magat. De talan szeretnem tudni, hany ora korul kezdjem felteni es hogy hol keressem ha baj lenne.
2016. szept. 29. 20:35
Nem vagyok szülő még, de remélhetőleg olyan viszonyt fogok kiépíteni gyerekemmel, hogy sok mindentel fog mondani ha mindent nem is. Bízom benne, hogy 18 éves korára már úgy neveltem, hogy ítéőképességét kiválóan tudja használni és egy értelmes sráccal randizik. A randi előtt ő már mesélne róla. Amennyiben úgy alakul, ez esetben én nyugodt szívvel elengedném és ha másnap lenne valami fontoss dolga, mondanám hogy ne felejtse el, utána jó szórakozást kívánnék és mennék vissza bármihez amit csináltam előtte.
2016. szept. 29. 20:39
a legtöbb lány ezt 14 éves korátol csinálja csak nem meséli el :D
2016. szept. 29. 20:44
Felnőtt már jogilag, elmehet ameddig akar, csak legyen észnél. A felelősséget neki kell már vállalnia magáért, te max csak segíteni tudsz. ezt tudatosítsd benne, nem kell hegyibeszéd, csak jusson el az agyáig
2016. szept. 29. 20:45
Itt nem a szülő kérdez, hanem a 18 éves lány.:) A Tini párkapcsolatokban már feltette a kérdést, csak gondolom, a "komoly fejlnőttek" véleményére is kíváncsi.
2016. szept. 29. 20:51
Előre leszögezem, hogy nem vagyok szülő és nem vagyok oda a "bezzeg a mai fiatalok!" c. általánosításos dumának (még akkor is, ha 31 éves múltam), de ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a fiataloknak, 18 éves korukra, már volt (minimum egy) randijuk. Emiatt elengedném őt, kivéve akkor, ha nagyon - nagyon - nagyon veszélyesnek gondolnám azt, ahova éppen menni készül.
Elhiszem, hogy szülőként felelősnek kéne lennem, de igazán egy fiatal felnőttnek tekintem, nem gyereknek. Ha meg pórázon tartanám, azzal többet ártanék vele.
2016. szept. 29. 21:14
Ha lenne lányom, én örülnék neki, hogy elmondja hova megy- és megpróbálnék nem aggódni, de adnék neki egy gázspray-t :D
2016. szept. 29. 21:16
En amint betoltottem a 18at,ugy gondoltam h szeretnem ha mostmar tenyleg felnottkent kezelnenek (szofogado,engedelmes,jol tanulo es nem bulizos tini voltam),ezert onnantol "bejelentettem" ha mentem vhova es az oseim ezt tiszteletben tartottak,nem szoltak erte h miert nem "keredzkedek" tobbe.
De miota szulo vagyok,tudom h ezt nekik sem konnyu megelni,plusz eleg beteg vilagban elunk,ha elfogadsz egy tippet,hagyd egy lezart (!) boritekban a szuleidnel a delikvens nevet,elerhetoseget (arra az esetre ha nem ernel haza) es lodd be kb a hazaerkezesed idopontjat.Ok is megnyugszanak kicsit.
2016. szept. 29. 21:40
Kapcsolódó kérdések: