Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz vagyok, ha kihasználom a pénzéhes csajokat?
Egyáltalán nem vagy az, Kérdező, inkább igazságosnak neveznélek. Bőven rájuk fér, hogy megleckéztessék őket az anyagiasságuk miatt.
Aki meg támogatja a pénzéhességet, annak csak gratulálni tudok, köpjön fel és álljon alá...
ezt elég nehéz elhinni. egy ilyen nőnek udvarolni kell, kényeztetni, ezért elég valószínűtlennek tartom, hogy ő bármit is ad azelőtt, hogy ő kapna valamit. inkább nők tudják eljátszani ezt, hogy a férfi vásárol nekik, ők meg esetleg megcsókolják, váratják hogy majd, aztán lelépnek. egy férfi ha játssza az eszét arra annyira nem vevők.
egyébként kissé gonosz és szánalmas. ha egy pénzes férfi felszed egy pénzéhes nőt, akkor legalább mindketten tudják, hogy miért vannak a másikkal, tehát nem történik semmi rossz, tehát te rosszabb vagy azoknál, akiket átversz.
Mivel tudod fenntartani a látszatot hogy gazdag vagy? Komolyan érdekel, kíváncsi vagyok. Nyugi, nem vagyok potenciális jelölt, nem a pénzre megyek, csórók vagyunk a barátommal együtt :D
Nem mondom hogy gonosz vagy, de ne áltasd magad, hogy jobb vagy mint azok a lányok, akiket kihasználsz. Ők a pénzre mennek, te a dugásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!