Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gonosz vagyok, ha kihasználom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz vagyok, ha kihasználom a pénzéhes csajokat?

Figyelt kérdés
A kérdés gondolom eleve furán hangzik, de attól még pontosan erről van szó. A nőknek van egy bizonyos rétege, akiknek semmi más nem számít csak a pénz. A jól bevált stratégiám ,hogy rövidtávon el tudom velük hitetni, hogy gazdag vagyok, van néhány ütőkártyám, amelyekkel ezt a látszatot fenn tudom tartani egy darabig, ráadásul úgy, hogy egy fityingembe se kerül(de ez maradjon az én titkom, hogy hogyan). Egész pontosan addig, amíg meg nem kapom őket, ha pedig ráunok a dologra, nincs más teendőm, mint felfedni előttük az igazságot, és maguktól lelépnek, nekem még csak ki sem kell dobnom őket, nem kell heteken keresztül nyomulós üzeneteket olvasnom ,hogy fogadjam vissza őket stb. Egyszerű olcsó illúzió az egész, attól pedig nem kell félnem ,hogy bárkinek is elmondják, mivel nem hiszem, hogy büszkék lennének rá.
2016. szept. 29. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16%

Egyáltalán nem vagy az, Kérdező, inkább igazságosnak neveznélek. Bőven rájuk fér, hogy megleckéztessék őket az anyagiasságuk miatt.

Aki meg támogatja a pénzéhességet, annak csak gratulálni tudok, köpjön fel és álljon alá...

2016. szept. 29. 22:12
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

ezt elég nehéz elhinni. egy ilyen nőnek udvarolni kell, kényeztetni, ezért elég valószínűtlennek tartom, hogy ő bármit is ad azelőtt, hogy ő kapna valamit. inkább nők tudják eljátszani ezt, hogy a férfi vásárol nekik, ők meg esetleg megcsókolják, váratják hogy majd, aztán lelépnek. egy férfi ha játssza az eszét arra annyira nem vevők.

egyébként kissé gonosz és szánalmas. ha egy pénzes férfi felszed egy pénzéhes nőt, akkor legalább mindketten tudják, hogy miért vannak a másikkal, tehát nem történik semmi rossz, tehát te rosszabb vagy azoknál, akiket átversz.

2016. szept. 30. 00:13
 13/13 anonim ***** válasza:
95%

Mivel tudod fenntartani a látszatot hogy gazdag vagy? Komolyan érdekel, kíváncsi vagyok. Nyugi, nem vagyok potenciális jelölt, nem a pénzre megyek, csórók vagyunk a barátommal együtt :D

Nem mondom hogy gonosz vagy, de ne áltasd magad, hogy jobb vagy mint azok a lányok, akiket kihasználsz. Ők a pénzre mennek, te a dugásra.

2016. szept. 30. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!