Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-8 fölött minden randit meg kell felezni különben pénzéhes rib ancnak lesz a nő elkönyvelve?
Ha nincs minden nap beülős randi, akkor ne várja el a nő, hogy pár naponta egy fagyit, csokit, sütit, gyrost vegyen neki a férfi?
Ennyit. Nem a legdrágább étterem, nem duplamenüs mozi...
Nem vártam el soha, hogy bármit fizessen nekem a férfi, de ha felajánlotta, meghívott, akkor megköszöntem és elfogadtam. Mondjuk azt sem szeretem, amikor figyelmeztet rá, hogy most nekem kell visszahívnom.
Szeretem, ha egy férfi nagyvonalú, mert én is az vagyok, és nem szeretem a pitiséget, én sem vagyok az.
Általában úgy illik, hogy ha én hívok meg valakit egy kávéra, üdítőre, pizzára, bármire, akkor úgy készülök, hogy én fizetek és akkor persze a pénztárcámnak megfelelő helyet választok.
Nem szeretek filléreskedni. Ha randiztam egy férfivel és meghívott mondjuk egy fagyira, vagy valamire, lelkiismeret furdalás nélkül elfogadtam, aztán máskor meg én hívtam meg.
Meg az is számít, ki hogy áll anyagilag. Ha én mindenképpen egy méregdrága étteremben akarok vacsorázni, a másik még épp hogy megél, akkor nekem természetes, hogy én hívom meg.
A mai fiatalság nagy része ilyen garasoskodó, hogy fillérre elszámolnak mindent, a mi időnkben még kicsit máshogy működött.
Sosem randevúztam még 25 évnél idősebb nővel...
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!