Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszelni hogy jarunk vagy ne? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Meg par evvel ezelott egyutt voltam evvel a sraccal,akkor mivel h nem volt kimondva en ugy gondoltam h nem jarunk de most a napokban felmerultek regi dolgok es volt egy kozos szitunk amire azt mondta most h "ha exes dologgal kapcsolatba kerdeznek ezt mindig elmeselem".szoval akkor ez azt jelenti h az o szemeben mi anno jartunk.es most jon az alapveto problemam amit nem tudok hova tenni.az utobbi honapokban ujra sokat talalkozunk,sms telo.illetve vannak olyan szituk amikor ugy viselkedem mint egy baratno.es csak mosolyog.en ebbol ugy erzem hogy jarunk.illetve regen mindig nagyon figyelt h vedelezzunk olyan teren de az utobbi honapokban vedekezes nelkul vagyunk egyutt.illetve nagyon sokat beszelunk a gyerek temakrol is.beszeljuk meg hogy jarunk vagy felesleges mert egyertelmu?2016. szept. 27. 12:55
2/9 anonim válasza:
Azt sem tudod, mi van köztetek, de már védekezés nélkül szexeltek.. Csak gratulálni tudok.
Kár, hogy nem kötik értelmi szinthez a gyerekvállalást és minden hülye szaporodhat. Szegény gyerek.
3/9 A kérdező kommentje:
Azert tettem fel a kerdest mert ez nagyon megoszto dolog h van aki megbeszeli h nah egyutt vagyunk es van aki nem
2016. szept. 27. 13:34
4/9 anonim válasza:
Azt hiszem ideje lenne porrá zúzni a kereskedelmi szennymédiát, mert már eléggé elhülyült a nép.
5/9 anonim válasza:
Gyerekvállalás előtt MINDENKI megbeszéli hányadán állnak. Nem is értem, hoy képzeliek a dolgot!
6/9 anonim válasza:
a HELYZET adja a VÁLASZT a kérdesedre B+ nem az, hogy mit beszéltek meg meg mit nem te iDióta.
Dugtok, együtt vagytok, ennyi, mit rugózol ezen?
7/9 anonim válasza:
Es ha becsuszik a baba,o meg kozli h nem is jartok,az is rendben?
Rem egyszeru a tortenet:
"Jani! mi legyen a hofordulonk szerinted?Te mikortol szamitod h egyutt vagyunk?
A.) Szerintem marc6
B.) Hulye vagy Mari?!??? Csak dugunk,te azt hitted hogy.....háháhá"
8/9 A kérdező kommentje:
De tudja h nem szedek semmit.felnott ember tudja h ez mivel jar
2016. szept. 27. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!