Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszer ilyen, egyszer olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer ilyen, egyszer olyan, csak játszik? (Bovebben lent)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval aki először mondta hogy nem akar semmit .majd mikor taliztunk megcsókolt ,megfogta a kezem.azota is beszélünk minden nap igy ugy gondoltam most mar bejelolhetem igy lassanem 1honap utan egy közössegi oldalon.es mikor bejelöltem akkor mondta h vissza jelöl de nem akarja h felre értsem....nem értem a viselkedését...
2016. máj. 6. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezen olyan érthetetlen? Kellesz neki szexre és ennyi.
2016. máj. 6. 09:01
 2/5 A kérdező kommentje:
De akkor miert húzza a szexet?mondta h még nem akarja...es minek beszélget velem minden nap reggeltol estig?ha csak szex miért öl bele ennyi idot es energiát?
2016. máj. 6. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert kitartóan akar megfektetni.
2016. máj. 6. 09:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Pedig mikor hozzam bújt ereztem h az ő lelkének is jo...ezt erzi az ember
2016. máj. 6. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:

A merevedését érezted ...

Játszik hát, aki komolyan gondolja az egyenes veled. Ilyenek vagyunk. Amelyik kertel az vagy kisfiú vagy komolytalan. Legrosszabb esetben mindkettő.

2016. máj. 7. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!