Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen félénk ez a lány?
11/17 A kérdező kommentje:
00:03
Kérdezzek rá? Én azt hittem azzal csak szörnyen zavarba hoznám :P
nem tudom, én is ilyen voltam, nálam sem értették a srácok. én a kicsi melleim miatt. persze ruhán keresztül ha nem akarod ez sem látszik. pláne más bibi.
én más indokot nem nagyon tudok elképzelni. :)
nem pszichikai kérdés ez, hanem amint leírtad, önbizalomhiány.
de legalább nem öntelt a lány.
segíts neki!!
"önts belé" önbizalmat! és még jobban kivirul.:)
2010. ápr. 24. 00:08
Nincs nagy tapasztalata.Illetve Őt még megnevelték a szülei,hogy ne adja oda magát mindenkinek.nincsen vele semmi baj.Próbálj majd beszélgetni vele és szép lassan feloldódik.és becsüld meg,hogy nem egy k**va,csak azért mert szép!!!! :)
23/l
2010. ápr. 24. 00:18
14/17 A kérdező kommentje:
Igen nekem nagyon szimpatikus volt ez benne, félre ne értsetek, csak eléggé a realitások embere vagyok és hozzászoktam már a szép külső = hatalmas egóhoz :P
Köszi a tanácsokat egyébként, igyekszem betartani őket :)
15/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. És ez neveltetésből adódik. Szóval nyugodtan beszélgess vele. Nekem például régen volt nagy arcom ... de aztán jött egy hullám, és inkább visszahúzódóbb lettem a sok pasi miatt XD De tényleg:D
2010. ápr. 24. 00:26
nálam fordítva volt, régebben gátlásos voltam, mostanra már elhajtok bárkit, ha nem tetszik valami..:):(
2010. ápr. 24. 00:29
Engem is szépnek mondanak,bár tény,hogy az önbizalmam eléggé hangulatfüggő...néha utálom magam,nem szeretem ha megnéznek/dicsérnek,néha meg szeretem magam "mutogatni" és jólesnek az elismerő pillantások.Régebben nagyon visszahúzódó voltam,alig szólaltam meg idegen társaságban,mert féltem attól,hogy hülyeséget mondok,vagy nem úgy esik le másoknak a poénom és hülyének néznek:DMostmár azért javult a helyzet,talán abból adódóan,hogy esetleg kinőttem,talán abból adódóan,hogy sokat vagyok fiútársaságban és valahogy mellettük úgymond rá voltam kényszerülve,hogy folyamatos pirulás mellett tanuljak meg frappánsan visszaszólni az incselkedésekre.Így kicsit talpraesettebb lettem.Ez valahogy a neveltetésemből is adódhatott,vagy nem tudom...Ja és nemrég vagyok énis túl egy nagy csalódáson,pár hétig/hónapig azért én sem voltam túl társasági ember,magamba gubóztam.Szóval lehet ez is probléma a lánynál.Attól mert valaki dekoratív,még lehet iszonyúan gátlásos:)
2010. ápr. 24. 12:58
Kapcsolódó kérdések: