Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen félénk ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen félénk ez a lány?

Figyelt kérdés
Pár napja megismerkedtem egy új társasággal az egyik haverom által. Amin elcsodálkoztam, h a lányok között a legszebb eléggé gátlásos és visszahúzódó volt(a többi csaj viszont nagyon rámenős). Ne értsetek félre, nekem ez nagyon szimpatikus is volt benne, csak eddig még nem találkoztam ilyen esettel, általában az ilyen lányok szörnyen flegmák és önteltek. Először azt hittem, h barátja van és azért ilyen, de kiderült h egyedülálló. Szerintetek normális, h így viselkedik? Nem bírok rájönni miért viselkedett így, lehet valami csalódás érte az előző kapcsolatában, amitől megingott az önbizalma?
2010. ápr. 23. 23:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

00:03

Kérdezzek rá? Én azt hittem azzal csak szörnyen zavarba hoznám :P

2010. ápr. 24. 00:04
 12/17 anonim ***** válasza:

nem tudom, én is ilyen voltam, nálam sem értették a srácok. én a kicsi melleim miatt. persze ruhán keresztül ha nem akarod ez sem látszik. pláne más bibi.

én más indokot nem nagyon tudok elképzelni. :)

nem pszichikai kérdés ez, hanem amint leírtad, önbizalomhiány.

de legalább nem öntelt a lány.

segíts neki!!

"önts belé" önbizalmat! és még jobban kivirul.:)

2010. ápr. 24. 00:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs nagy tapasztalata.Illetve Őt még megnevelték a szülei,hogy ne adja oda magát mindenkinek.nincsen vele semmi baj.Próbálj majd beszélgetni vele és szép lassan feloldódik.és becsüld meg,hogy nem egy k**va,csak azért mert szép!!!! :)

23/l

2010. ápr. 24. 00:18
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen nekem nagyon szimpatikus volt ez benne, félre ne értsetek, csak eléggé a realitások embere vagyok és hozzászoktam már a szép külső = hatalmas egóhoz :P

Köszi a tanácsokat egyébként, igyekszem betartani őket :)

2010. ápr. 24. 00:22
 15/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. És ez neveltetésből adódik. Szóval nyugodtan beszélgess vele. Nekem például régen volt nagy arcom ... de aztán jött egy hullám, és inkább visszahúzódóbb lettem a sok pasi miatt XD De tényleg:D
2010. ápr. 24. 00:26
 16/17 anonim ***** válasza:
nálam fordítva volt, régebben gátlásos voltam, mostanra már elhajtok bárkit, ha nem tetszik valami..:):(
2010. ápr. 24. 00:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem is szépnek mondanak,bár tény,hogy az önbizalmam eléggé hangulatfüggő...néha utálom magam,nem szeretem ha megnéznek/dicsérnek,néha meg szeretem magam "mutogatni" és jólesnek az elismerő pillantások.Régebben nagyon visszahúzódó voltam,alig szólaltam meg idegen társaságban,mert féltem attól,hogy hülyeséget mondok,vagy nem úgy esik le másoknak a poénom és hülyének néznek:DMostmár azért javult a helyzet,talán abból adódóan,hogy esetleg kinőttem,talán abból adódóan,hogy sokat vagyok fiútársaságban és valahogy mellettük úgymond rá voltam kényszerülve,hogy folyamatos pirulás mellett tanuljak meg frappánsan visszaszólni az incselkedésekre.Így kicsit talpraesettebb lettem.Ez valahogy a neveltetésemből is adódhatott,vagy nem tudom...Ja és nemrég vagyok énis túl egy nagy csalódáson,pár hétig/hónapig azért én sem voltam túl társasági ember,magamba gubóztam.Szóval lehet ez is probléma a lánynál.Attól mert valaki dekoratív,még lehet iszonyúan gátlásos:)
2010. ápr. 24. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!