Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen félénk ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen félénk ez a lány?

Figyelt kérdés
Pár napja megismerkedtem egy új társasággal az egyik haverom által. Amin elcsodálkoztam, h a lányok között a legszebb eléggé gátlásos és visszahúzódó volt(a többi csaj viszont nagyon rámenős). Ne értsetek félre, nekem ez nagyon szimpatikus is volt benne, csak eddig még nem találkoztam ilyen esettel, általában az ilyen lányok szörnyen flegmák és önteltek. Először azt hittem, h barátja van és azért ilyen, de kiderült h egyedülálló. Szerintetek normális, h így viselkedik? Nem bírok rájönni miért viselkedett így, lehet valami csalódás érte az előző kapcsolatában, amitől megingott az önbizalma?
2010. ápr. 23. 23:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

örülj neki, hogy nem egy öntelt pics*!!

"lehet valami csalódás érte...."

ahelyett, hogy itt találgatnál és idegesítenéd a jónépet a hüly* kérdéseddel inkább menj és szerezdd meg-.-

2010. ápr. 23. 23:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
dehogy van baja, sőt, ilyen lány elég soká fog megint szembejönni! ne hagyd elmenni, szerezd meg.
2010. ápr. 23. 23:46
 3/17 A kérdező kommentje:
Az volt nekem furcsa, h még az átlaghoz képest is visszahúzódóbb volt, a szépsége ellenére. Nem arra gondolok, h nem kezdett el páváskodni, hanem arra, h szinte alig szólalt is meg.
2010. ápr. 23. 23:47
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

hallod nemérted mit mondtam? :O (1.)

attol, hogy itt találgatsz attol nem lesz jobb!

mi nemtudjuk a választ és egyenlőre tese

de ha itt baszo* el az idődet akkor nemis fogod

mondjuk hasznos az az emberi tulajdonság, hogy tudunk beszélni;)

2010. ápr. 23. 23:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
ezaz, most h nem szólt egy szót sem, attól még lehet ilyen a természete, nem jelenti feltétlenül h lelkileg sérült.egy aranyos, elsöre talán visszahúzódó,normális lány.
2010. ápr. 23. 23:54
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen értelek kedves válaszoló, de most éppen nem sok lehetőségem van arra,h jobban megismerjem, ellenben kérhetek itt tanácsokat, meghallgathatom a többiek tapasztalatát, amik esetleg segíthetnek :)
 7/17 anonim ***** válasza:

lehet hogy kilóg a csiklója?:)

egy külsőleg szép lány is lehet gátlásos, pláne fiatalon, amíg a pasik nem 'öntik fel' önbizalommal. lehet valami van a testén ami zavarja..?

8/17 A kérdező kommentje:
Az alakja tökéletes volt, hogy a ruha alatt esetleg milyen „gond” lehet azt nem tudom, de amiatt nem ráérne később aggódni, amikor már közelebb kerül valakihez?
2010. ápr. 23. 23:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kérdezd meg tőle..lehet hogy csak ilyen alkat...de lehet komolyabb is..úgyértem pszichológiai.

am sztem ált a szégyenlős lányok nem bánják az ilyen kérdéseket(legalábbis én pl nemXD)

2010. ápr. 24. 00:03
 10/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nem azt állítom, h lelkileg sérült vagy ilyesmi, csak annyira szokatlan volt nekem, h ennyire félénk, ilyen szép külső ellenére. Ennyire gátlásos lánnyal még nem is találkoztam.
2010. ápr. 24. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!