Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kavarjak egy lánnyal egy buliban?
Figyelt kérdés
Most kezdtem az egyetemet és egy szakításon vagyok túl. A bulikban viszont nem tudom hogy szedjek össze lányokat, táncolni sem nagyon tudok, ezért kérnék tanácsokat. Ha táncolunk, mennyi idő után csókoljam meg? Aztán hogyan tovább? Hogy ismerkedjek meg vele, stb? Fontos lenne, köszi az értelmes válaszokat.
20/F
2016. szept. 24. 22:32
1/2 anonim válasza:
Ez az értelmes válasz a problémádra: Azért mert táncol veled lehet arcon vágna ha megpróbálnád megcsókolni.Én ajánlom, hogy inkább tanulj ha most kezded az egyetemet.Mert ha ember ilyen fatökű és puha akkor ne is erőlködjön.20 éves koromra szégyen lett volna ha ennyire esetlen, gyámoltalan, gyík lettem volna.
2/2 anonim válasza:
Én is most kezdtem az egyetemet, és én is most szakítottam, eddig 1 lánnyal volt smár buliban, csak tancoltunk, pörögtünk eléggé meg volt az összehang aztán jött egy pillanat, amikor elérkezettnek éreztem, de tényleg figyelni kell a reakcióit, én eléggé feltérképeztem előtte, tipi tapi, nem zavarta gondoltam többen is benne lesz 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!