Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik nektek fiúk az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek fiúk az ilyen haj? Járnáok ilyen hajú lánnyal? Képek lent

Figyelt kérdés

Kort is írjatok :)

[link]

[link]

[link]

2016. szept. 13. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
A hosszú haj? persze
2016. szept. 13. 12:19
 2/9 A kérdező kommentje:
ombre :D
2016. szept. 13. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik egyébként. Számomra igénytelen hatást kelt. Mintha lenőtt volna a festék, és a felső színhez képest egy fakóbb, világosabb szín olyan, mintha beteg lenne a haja.
2016. szept. 13. 12:22
 4/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ha konrétan ilyenről beszélünk, akkor ez a kombó nem jön be. Nekem túl sötét ez a barna, ott felül.

Járnék-e? Nem a haj dönti el, hanem ami abba van csomagolva.

2016. szept. 13. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Kizart dolog mert nem tudom!

Amugy meg ki az aki nem jarna egy ilyen haju lannyal? Ez olyan kerdes volt hogy a mindegy

2016. szept. 13. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

Jajj, kérdező...:)

A pasik többsége azt sem tudja, hogy mi az az ombre. Az egyik haveromnak csak az tűnt fel, hogy egyre igénytelenebbek a lányok. Tőlem kérdezte, hogy mi ez a sok lenőtt hajú nő. :DDD Majd nem fért a fejébe, hogy mi a jó a lenőtt hatású hajon.

A másik fele meg észre sem veszi. Lásd első válaszoló. :D

Szerintem ritka aranyosak ilyen téren. (Színmeghatározást se kérdezz tőlük. :DD)

2016. szept. 13. 14:10
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Az a lényeg, hogy mi van a fejeden belül és nem az, hogy kívül milyen! Ezzel semmi gond nincs, ha igényes, akkor szinte bármilyen lehet. :)
2016. szept. 13. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Igen, nagyon szép :)

F28

2016. szept. 13. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik a hosszú haj meg kifejezetten nőies!
2016. szept. 14. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!