Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikinek számít, ha megmondom a nőnek, hogy melyik oldalról rendelhet az étlapról? Elhívtam vacsorázni, de nem vagyok túl el eresztve.
Amikor engem vittek etterembe mindig valami legolcsobb dolgot valasztottam kajanak, viszont ha en fizetek akkor vegigzabalom az etlapot de sztem egy normalis no nem tesz ki egy pasit ilyesminek mert iszonyat bunkosag.
Sot amikor az anyosomekkal megyunk kajalni akkor is altalaban ugyanazt rendelem es az h a sogornom rabok a legdragabb kajara attol kifutok a vilagbol:-))Ha en hivom meg akkor nem zavar h direkt homart eszik, mert en fizetek,megengedhetem magamnak, lesz arom, de elso randin pasinàl vagy eloetel, vagy desszert es akkor nem kell az este tobbi reszet attol valo rettegesben eltoltenie h vajon ki tudja e fizetni a cehet;-)
Most magamban egy jót kacagtam. Nem rajtad, kérdező! Hanem az egész helyzet olyan abszurd. :D
Én személyszerint azt se szeretem ha elhív valahova egy pasi. Utálom. De ha mégis elhív olyankor mindig feldobom azt az ötletet,hogy a saját részemet én fizetem.
Az is jó ötlet ahogy előttem mondták,hogy főzz otthon. :)
Vagy tedd át másik alkalomra VAGY mondd el az igazat. Én megérteném. Normális ember úgyis tolerálja.
Na figyelj, neha kiegek h egy fix keresettel es autoval rendelkezo ferfinek ilyen tanacs kell.
Kell egy uveg pezsgo,tejszinhab es eper.
Fozzetek otthon nalad lagy zene gyertya,de ne te fozd meg. A hozzavalokat legalabb vagd fel stb pl hus zoldsegek ja meg persze talald ki mit akartok osszehozni belole.
Szerintem találj ki valami más programot, mert iszonyú kellemetlen helyzetbe hoznád a hölgyet.
Jómagam egyre megdöbbenve olvasom azt, hogy manapság felezik a számlát.Én kíváncsi voltam e témában párom véleményére, tőle ez a felezés olyan messze áll mint Makó Jeruzsálemtől, sőt az ismeretségi körömben mindenkitől, hisz egy férfi udvaris akar lenni, úgymond lovagias, ezért nem engedi egy úriember hogy a hölgy fizessen.
Főzzél neki inkább te, vagy csak egy cukrászdába menjetek, mert ezzel nagyon mellélőhetsz.Mi biztos nem élnénk együtt már több mint egy éve, ha az első randin ilyen kellemetlen helyzetbe hoz, de nyilván más korosztály vagyunk.
Sok sikert kívánok!
Tedd át a randit akkorra, amikor lesz pénzed, vagy vidd olcsóbb helyre.
Vagy kérjék kölcsön.
Kijelölni, hogy mit ehet, mennyiért, ultragáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!