Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cikinek számít, ha megmondom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikinek számít, ha megmondom a nőnek, hogy melyik oldalról rendelhet az étlapról? Elhívtam vacsorázni, de nem vagyok túl el eresztve.

Figyelt kérdés

2016. szept. 22. 22:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy én már vittem Mekibe lányt. :D Nagyon vicces volt, mondjuk semmi nem lett belőle. Én mindenesetre éveztem.
2016. szept. 22. 22:58
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen ciki, inkább tedd át akkor az időpontot későbbre ha lesz pénzed. Így gáz. A MCd-nél meg bármi jobb, igen otthonra egy pizza is.
2016. szept. 22. 23:02
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

nagyon ciki az étterem is, meg a meki is

és ilyen pasival van nő, aki szóba áll

2016. szept. 22. 23:10
 14/27 anonim ***** válasza:
85%
Akkor már csinálj rántott husit meg rizst, spagettit,rizses húst,rakott krumplit, vagy ha minden kötél szakad meleg szendvics és puding természetbe ma ha van humora betudja, hogy ha nem túl elegánsan de próbálkozol.:)
2016. szept. 22. 23:12
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen bizonyára van olyan nő, az, hogy hülye helyzetbe került egy dolog (mindenki bénázott már randin valamiért) de ha ügyes kivágja magát belőle s talán második randija is lesz.
2016. szept. 22. 23:15
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz. Ha nem telik rá semmi gond, akkor olcsóbb helyre kell menni. Vagy otthon maradni, esetleg együtt főzni valamit, az még jó buli is lehet.
2016. szept. 22. 23:32
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ciki, és kellemetlen a nőnek. Semmiképp ne mondj neki ilyet!!! Inkább vidd olcsóbb helyre (sok olcsóbb kategóriájú, színvonalas hely van!), ahol bármit választhat. Vagy tedd át későbbre a vacsorát, amikor már lesz rá pénzed. De az otthoni vacsi is jó ötlet, ahogyan előttem már írták.
2016. szept. 22. 23:39
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
En nem akadtam volna ki, ha oszinten megmondod, hogy varatlan kiadasaid lettek a kocsival. Van ez igy. Persze nyilvan humorosan, jofejmodjara, nem sajnalkozva eloadva. Otthon lehet filmezni, parazert Ft-bol nagyon tuti kajatak lehet fozni, piaval, popcornnal egyutt.
2016. szept. 22. 23:52
 19/27 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nagyon aranyos a kérdező. Próbálj meg főzni valamit. Vagy hívd átvanyukádat főzze meg helyetted. Majd a nőnek azt mondod te főzted.
2016. szept. 23. 00:13
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy mirelitezz, olyan egyszerű receptek is vannak, hogy mindennel együtt fél óra alatt megvagy vele. De legrosszabb esetben is inkább vegyél egy csomag grillezni való camembert sajtot, serpenyőben pár perc, főzöl mellé egy adag zacsis rizst, plusz egy savanykás lekvár a boltból, és egy viszonylag jó vacsora megvan 10 perc alatt. Kibontasz mellé egy finom bort, szépen elrendezed az ételt a tányéron, és a lány odáig lesz, hogy milyen cuki, hogy főztél rá, te meg megúszod kb. 2500-3000 forintból az egészet, ha ügyes vagy. :)
2016. szept. 23. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!