Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz lenne, ha én hívnám randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne, ha én hívnám randira?

Figyelt kérdés
Egy napos nyári munkám volt egy egyetemen, ahol megfogott az egyik hallgató. Ahogy láttam ő is sokat nézett engem, igy másnap bejelöltem, denem jelölt vissza. Rairtam egy buta indokkal, mire visszairt és vissza is jelölt. Segítséget kértem tőle, de miután segített, abbamaradt a kommunikáció. Eltelt egy hónap, de csak rá gondolok. Ha rairnek, hogy nagyon szimpatikus és lenne-e kedve velem találkozni, ezek után ciki lenne? Hiszen mondhatni elutasított, ugyanakkormeg sosem tetszett még igy senki sem.
2016. szept. 21. 23:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ki a fiú, ki a lány?
2016. szept. 21. 23:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat, nagy izgalmamban elfelejtettem azt leírni. Én vagyok a lány, 21 éves. Ő pedig 26.
2016. szept. 21. 23:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm úgy jött össze a férjével, hogy a csaj keresett egy céget, ami ablakokat szerel...

Ki ais jött a pasi, beszerelte. Aztán a csaj küldött neki egy sms-t a céges mobiljára, jogy lenne-e kedve találkozni. A srác vissza hívta.

Szerintem simán elhívhatod. Max nemet mond, úgysem beszek olyan sokat. Pláne nem találkoztok.

2016. szept. 21. 23:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Akkor ne hívd direktbe! Utalj rá, flörtölj vele, aztán vagy veszi a lapot vagy nem. Neten is lehet flörtölni, kétértelmű megjegyzéseket (de csak módjával) tenni.

Ha te hívod el, akkor kiéhezett ribinek fog nézni, akit bármikor megkaphat.

Légy kreatív, légy nő... 21 évesen már tudnod kellene, hogyan csavard el egy pasi fejét és keltsd fel az érdeklődését!

Csak nem legyen belőle macska-egér harc, mert azt nem nagyon szeretjük, mi pasik. ;)

28/F

2016. szept. 21. 23:38
 5/12 A kérdező kommentje:
De aranyos kis történet!:) Mindigis szerettem ezeket, nagyon szerencsések! Köszönöm. Igyekszem én is így gondolni, csak rendkívül izgulok.
2016. szept. 21. 23:39
 6/12 A kérdező kommentje:
28/F. Nagyon is köszönöm. :) Sajnos nincs tapasztalatom a pasik fejének elcsavarasaban, illetve a flörtökben sem, ugyanis két hosszú kapcsolatom volt, ahol úgy alaztak meg ahogy tudtak. Igy elég csekély önbizalommal rendelkezem, de ez a férfi egy próbát megér!!!!
2016. szept. 21. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem hívnek randira senkit és nem is hivtam. :) Maradhon meg ez a része nekik én azt szeretem, amikor valaki igazi férfi és oda mer jönni, vagy fel mer hívni, mer írni, persze normális stílusban és meg akar hódítani. Ő a férfi és imádom, ha egy férfi igaziból is az nem csak úgy néz ki! :) Ha akart volna valamit akkor szerintem megkeresett volna. Engedd el. Vannak felénk férfiak is és lehet, hogy nem mindenki szeret kezdeményezni, de itt ő nem kezdeményezett semmit csak te... te jelölted meg, segítséget kértel tőle... ha akart volna valamit jelzi. Én nem foglalkoznék vele. De már eddig sem jutottam volna vele. :)
2016. szept. 21. 23:59
 8/12 anonim ***** válasza:

#4 esre reagálva: abszolút nem tekintem kiéhezett ribinek ha egy nő elhív (nem vagyok agyatlan idióta), hanem arra gondolok ilyenkor hogy valami megtettszett neki bennem. Kisugárzás,külső,belső,vagy bármi legyen is az.

Nyugodtan hívd el konkrét találkára,és aszerint haladj tovább ahogyan viselkedik feléd. Ha mégis viszakozol megteheted, hiszen egy randi még nem azt jelenti hogy szabad a pálya, az ismerkedésről szól.

2016. szept. 22. 02:04
 9/12 anonim ***** válasza:
#7 lehetséges kimenetek: van barátom, nincs meg a kémia, már megint nyomulnak rám
2016. szept. 22. 08:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki?

Anno úgy jöttem össze a volt barátnőmmel, hogy egy esküvőn ő jött oda hozzám, és kezdeményezett. Tök jó kapcsolat lett belőle, de ha ő nem lép akkor, akkor az életben nem történt volna semmi.

2016. szept. 22. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!