Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, megérné ilyen alkatúra edzeni magam, hogy sikeresebb legyek nálatok?
Ez csak egy példa: [link]
A sors jó lapokat osztott genetika téren, de a testalkatom egyáltalán nem jó, sovány vagyok és ami van rajtam, az sem teljesen izom, hanem részben zsír is, szóval nem vagyok egy atletikus alkat, a vállaim sem elég szélesek.
Nem sportolok, az eddigi időm nagy részét a karrierem felépítésére áldoztam, elég sikeresen.
Arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e azt a rengeteg energiát is időt beleáldozni abba, hogy a testalkatom kb ahhoz hasonló legyen, mint ami a képen látható, vagy nem számít annyira, ha egyébként más téren nagyon előnyös tulajdonságaim vannak?
22/F
Csinald meg magad ilyenne! Megeri!
Aztan legyen nalad valtoruha, ha valaki letepi.. Na meg zsepi a folyo nyalnak.
: *
Nézd, nekem volt olyan pasim, aki azért edzegetett, mert nekem akart tetszeni, sosem jutott semmire. 18 kilóval nyomott fekve, meg felrakott a hasára elektromos rángató szarokat a teleshopból, kb. ennyit csinált. Néha csinált 20 guggolást.
Volt olyan is, amelyik hiú piperkőc volt. Na, az szedte a keratint, proteinport, járt gyúrni, bámulta a tükörben a bicpszét, futott stb. Én amúgy nem fogalalkoztam vele, hogy éppen mennyire izmos, vagy nem az. Nem is miattam csinálta.
Az első, aki nekem akart tetszeni, maradt informatikus, pocakos gyógyegér, sosem szedett fel semmi izmot, a másik, amelyik magának akart tetszeni, időnként olyan volt, mint egy chip and dale táncos, de a rosszabb napjain is, mint egy vízipólós versenyző.
Szóval nők miatt ne vágj bele, mert nem lesz kitartásod, ha nem biztatnak, márpedig nem fognak biztatni, mert a 99,99 százalékuk nagy ívben tojik arra, mennyi izmod van. Ha a saját hiúságod miatt edzel, akkor lehet értelme, mert te magadat tudod motiválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!