Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj a 3. randin már a közös nyári nyaralást tervezgeti az mindenképp jó jel?
Én megijednék...
Ha túl gyorsnak érzed, akkor beszéld meg vele, hogy furcsa számodra, hogy még javában az elején vagytok mindennek, de ő már egy évvel előrébb jár.
Egy év az hosszú idő, bármi történhet.
Ne engedd neki, hogy beleélje magát a dolgokba teljesen, mert ha mégsem jön össze a dolog, akkor majd mindenért utólag is te leszel a hibás, amiért belementél a játékba, pedig pontosan tudtad, hogy miket tervez.
De ha látja, hogy te is akarod a kapcsolatot, csak annyi a problémád, hogy nem akarsz már most ennyire előreszaladni, meg kell hogy értse.
Ha meg kiborul és megutál, akkor csak nagyon le akar paktálni valakivel.
Ja, és én is nő vagyok, de én nem szeretek ennyire mindent előre megtervezni, meg már azon gondolkozni, hogy jövő nyáron mit akarok csinálni, mert addig bármi történhet, és sok víz lefolyik addig a Dunán. Főleg egy harmadik randi után!
Vagy ennyire ragaszkodó (magához láncoló) típusú, vagy nagyon álomvilágban él, ahol minden az ő tervei alapján lesz majd megvalósítva. De ez utóbbi esetben nagyon a sarkadra kell állnod, hogy a te szavad is tudjon érvényesülni, ezért is szólj neki rögtön, ha neked valami nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!