Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél találkozni?
Szia,
Megismertem egy lányt interneten, körülbelül egy hónapja. Állítása szerint tetszem neki, ő is tetszik nekem, viszonylag jól elbeszélgetünk chaten, bár ő néha elég passzív. Eddig még nem találkoztunk mert nem volt rá ideje, és én is dolgozom. A helyzet az, hogy egy ideje elég keveset keres és nem igazán érdeklődik, mégis sikerült egyeztetni egy időpontot körülbelül egy másfél héttel ezelőtt. Pár nap múlva lenne a találkozó. Most viszont kcisit elbizonytalanodtam, mert a következő párbeszéd zajlott le a találkával kapcsolatban:
Ő: és örülsz, vagy nem? mik az érzéseid
Én: persze hogy örülök, te nem?
Ő: én nem is tudom
Én: ha nem akarsz nem vagyunk muszáj
Én: de miért?
Ő: nem tudom
Én: de akarsz?
Ő: igen igen
Én: hát ha nem örülsz akkor valószínűleg nem akarsz
Ő: akarok örülök csak a félelmek
Én: mitől félsz?
Ő: nem tudom
Én: csak nem akarod megmondani ugye?
Ő: nem ha valami megmondanám
Én: hát nem tudom mi lenne olyan amitől félned kellene
Ő: nem tudom, jóéjt :D
Én: jó éjszakát
Ez most azt jelenti, hogy nem akar találkozni, vagy komolyan fél találkozni? Ha nem akar akkor miért hazudott egész mostanáig? Ha pedig valóban fél valamitől akkor mi lehet az, és miért nem akarja elmondani? Annyit még, hogy a lány pszichológiát is tanult.
Ez volt tegnap este azóta semmi, most várjak hogy ő keressen?
Mit a véleményed?
27F 24L
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!