Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet azzal kezdeni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni ha azt mondja van kedve találkozni de sosem ér rá? 25F (hosszú)

Figyelt kérdés

Leszögezném az elején, nem arról van szó hogy úgy nézek ki mint a kutya hátsó fele, tetszünk egymásnak.

Szóval a történet az elejéről: A hölgy egy jó barátom csajának bnője. A haverom és csaja össze akarnak hozni minket, aminek nem is ellenkeztem mert kép alapján csinos és amúgy is általában jófej ember barátnője többnyire szintén jófej.

Elvileg rólam is meséltek a kiszemeltnek még mielőtt találkoztunk.

Szóval elmentünk haverokkal sörözni miután egy hónap külföld után végre hazajöttem és akkor kitalálták hogy most elhívják Őt is. Ott úgy láttam mutatott is érdeklődést irántam, dumáltunk aztán mondtam bocsájtson meg egy percre (brunyáltam). Mire vissza jöttem már körbeülte két másik kiéhezett haverom. Közel maradtam de nem akartam azért félrelökni őket. Akkor már a személyes beszéd helyett inkább csak csoportban röhögcséltünk. Telt az idő én igazából nem akartam berúgni mert másnap reggel 8kor kelnem kellett és vezetnem is, de az összehozó haverom csak hozta a söröket borokat..... Nem vagyok túl rámenős, úgyhogy nem sokat beszéltünk később már. Amikor már említettem hogy nem maradok sokáig mert kelnem kell, akkor a csajok mondták hogy még bulizni akarnának... majd kicsit később szomorkásan mondta K. (a hölgy) hogy ő megy haza. Mondtam ne menjen, aztán K.-t a bnője, engem meg a haverom vitt el egy lelkesítő/okosító beszédre ahol elkezdett tukmálni hogy vigyem át magamhoz, aztán szexelnünk meg ilyen remek ötletek. Ezzel annyi volt a gond hogy 1: kb 2órája ismerem a csajt és 2: nem vagyok az a típus aki rögtön ágyba visz mindenkit (sőt igazából eddig senkit, de sebaj) 3: részeg voltam és valszeg a csajnak is hasonlókat javasolt a bnője mert elindultunk hozzánk. Na most hozzám hajnalban kijutni nem egy gyors művelet, és éjjel jó sötétek az utcák arra, úgyh a csaj kezdett beparázni és ráeszmélt hogy egy majdhogynem idegennel van és fogalma sincs hol. Egyedüli biztató az volt h a legjobb bnőjével ismertük egymást és bírjuk egymást. Ekkor gondolta hívjuk fel, kihangosítva dumáltunk vele is meg az én haverommal is aki meg volt olyan jófej hogy ilyeneket mondott "ugye gumit vettetek" meg kb megtervezte már helyettünk az esténket és persze ezt még mindig kihangosítva. Amúgy is kicsit feszültnek éreztem a légkört de ez pláne nem segített. Na aztán megérkeztünk hozzám, dumáltunk ott kicsit oldottabbak voltunk, még rám is ült amikor hátradőltem az ágyon ami már megmozgatta a fantáziámat rendesen csak kár h elkezdte a hazabuszt nézni... Fél-1-2 óra vagy kitudja már mennyi idő után végül kikísertem hajnali 4körül a buszhoz aztán ennyi. Gondoltam amikor felszáll bepróbálkozok még egy smacival de csak az arcát nyújtotta ami mondjuk lehangoló volt, pedig úgy éreztem amikor kisétáltunk már teljesen kellemesen elbeszélgettünk.

Másnap kb 4 óra alvás aztán mentem dolgomra. Más elérhetőség híjján reggel még felvettem fb-n és ráírtam hogy hazaért e egyben de többet akkor nem dumáltunk mert másnap estig nem voltam otthon. Akkor megint írtam neki és mivel rühellek fb-n ismerkedni megkérdeztem hogy van e kedve kedd vagy szerdán találkozni? Azt mondta "igen van kedvem de kedd szerda sajnos nem jó", aztán bár ma (hétfő) rokon jött hozzám délután de esetleg 7 után jó e? Erre ő "ajj jajj. még bizonytalan hogy meddig dolgozok majd". Annyiban maradtunk majd jelez ha már tudja. Gyanítottam hogy nem fogja, és fél 7ig nem is tette, akkor már én rákérdeztem de válasz nuku. Gondolom majd holnap jön a "jajj bocsi".

Szóval kb itt tartok. Csütörtöktől vasárnapig megint nem vagyok itthon úgyhogy ha csak nem változtat a tervén akkor szívás.....

...és pont most írt hogy "bocsi hogy nem írtam" Előbb mint vártam végülis.

Najó mostmár kiadtam nagyjából, jól esett leírni :D Amúgy hozza a number 1 dolgot amiért nem szeretek csajokkal fb-n beszélni meg főleg ismerkedni. Ír egy mondatot aztán eltűnik.

Igazából visszaolvasva amit írtam talán szarabbul állok mint először éreztem. De a legjobban az irritál hogy nem igazán tudtam végig magamat adni amíg ketten voltunk. Szerintem sokkal jobb lett volna a baráti körben maradva dumálni tovább. Jó lenne azért mégegyszer nekifutni, találkozni és megnézni hogy összepasszolunk e vagy sem és nem egy ilyen hülye este alapján lezárni az egészet, mert amúgy szimpatikus volt. No mind1.

Ha vkinek van bármi ötlete, javaslata, hozzáfűznivalója, oltása vagy troll beszólása akkor várom szeretettel. Ha érdekel bárkit a történet (esetleges) későbbi része akkor majd leírom.

Üdv: P

2016. aug. 9. 00:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és a címben a hosszú az a szövegre vonatkozik, nem egyébre :D:D:D
2016. aug. 9. 00:01
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hát, Apukám,a rizsát át sem olvastam.

Szóval: elérhetetlenősdit játszik a lány. Megoldás: hagyni a g_cibe.

26/F

2016. aug. 9. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy igazam van, de addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Ha azon az estén tényleg jól érezte magát, akkor minél hamarabb találkoznotok kell megint. A csajoknak általában szokták csapni a szelet, ezért hamar kimegy az egész a fejéből, ha nem történik valami.

Hogy mit csinálj? Azt nem tudom. Ha az elkövetkezendő pár napban sem fog ráérni, akkor már nem is fog. Illetve nem is akar. A lényeg, hogy vagy összejön, vagy felejtsd el, de ne rugózz a dolgon túl sokáig. Egy hét múlva már fogod tudni, hogy mi a helyzet.

2016. aug. 9. 00:44
 4/9 Költőnő? ***** válasza:
100%

Nem tudom hány évesek vagytok, de te a leírás alapján egy korrekt férfinak tűnsz. Én úgy vagyok vele, hogy utálom a játszmázást és az egyenes út híve vagyok. Szóval én kb leírnám hogy jól éreztem magam vele, de ez a rapidstyle nem teljesen az én asztalom és ezért nem is tudtam önmagam lenni. Ha lenne kedve kettesben, lerészegedés nélkül, emberi időben ismételni, azt szívesen vennéd és ha nem, hát az sem baj, csak mondja meg őszintén.

Ha erre is terel, akkor ezek szerint mégsem olyan jófej.

2016. aug. 9. 07:15
 5/9 Költőnő? ***** válasza:
Bocsánat, most látom, h írtad h 25 vagy.
2016. aug. 9. 07:16
 6/9 PearlDiver ***** válasza:
Tarts ki és forszírozd még azt a találkozást, amíg ezt szívesen teszed és tapasztalsz a részéről nyitottságot. De ha nem, akkor hagyd, és köszönet még szépen a haverodnak még a barátnőjének a retardált kerítő akcióját.
2016. aug. 9. 13:43
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Vagy nem érdekled, vagy bizonytalan. Én nem keresném egy darabig, te többször felvetetted neki a találkozás ötletét, mondta, hogy fog szólni, úgyhogy várd, hogy szóljon. Ne ez a nő legyen a prioritásod most, hagyd egy kicsit hűlni a dolgot, és add át neki a kezdeményezés lehetőségét, majd ha akar, ír, és akkor jó lesz. Ha meg nem, akkor se nagyon bánkódj miatta, majd lesz más, aki nem ilyen tötyörésző. Sok sikert.
2016. aug. 9. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Haverodnak a helyedben szólnék egy-két keresetlen szót.

Kerítést maximum addig hagyok, hogy alkalmat teremtenek találkozásra, ez a tanácsadás meg célozgatás a dugásra elég proli és idióta dolog volt tőle, nem is értem, hogy gondolta. Ezzel nemhogy javítja a pozíciódat, hanem rontja. Mert ugye egy ilyen beszélgetés után ha nem dugod meg töketlennek tűnsz, ha meg igen, akkor is, mert tanácsra tetted. Szóval szar helyzet. Meg talán nem kellene tapasztalatlan havert rögtön a mélyvízbe dobni, mert egyéjszakásnál pont csak a szexuális teljesítmény számít.

2016. aug. 9. 14:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Amúgy a kerítő haver tényleg csak jót akart, de tény hogy szokása néha ilyen hülyeségeket mondani meg azért az ő feje sem volt tiszta aznap éjjel :D

Ami a csajt illeti pedig, ha ő nem hozza fel a találkozást jöv hétig akkor én egyszer még rákérdezek, meg megkérdem hogy mi a véleménye a múltkoriról aztán az alapján majd döntök hogy érdemes e még vele foglalkozni vagy felejtős.

2016. aug. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!