Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Az ilyet hogyan kell érteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Az ilyet hogyan kell érteni?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy nővel, aki szerint vonzó vagyok és cuki. A vonzót még értem, de mi az hogy cuki? Férfi vagyok nem kiscica. :) Vagy ezt vegyem bóknak?
2016. szept. 7. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Cuki, aranyos... Jó dolog az, ha az vagy, csak ti félre értitek, ő meg hasznalhatna más szót. Vonzó vagy szerinte az már jót jelent, az hogy aranyos is vagy végképp jó kombó ;)
2016. szept. 7. 14:47
 2/11 Sunshinedoll ***** válasza:
28%
A cuki önmagában nem feltétlen olyan jó, de ha vonzót is mondott, akkor nincs gáz. Azt jelenti, hogy megmelengeted a kicsi szívét. Meg az ágyékát :DDD
2016. szept. 7. 14:48
 3/11 A kérdező kommentje:

2, Erős vonzalom van köztünk, ez számomra is nyílvánvaló.

A cukin azért lepődtem meg, mert soha nem mondott még senki előtte ilyet. :)

2016. szept. 7. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Én ritkán szoktam használni a cuki szót, amikor valaki annyira kimondhatatlanul aranyos, hogy az csak na :). A vonzó jelző mellé szerintem ez nagyon nagy pozitívum, nem kell fennakadni rajta. :)
2016. szept. 7. 14:55
 5/11 anonim ***** válasza:
És te 35 éves férfiként egy 20 éves lmyt akarsz magad mellé? Sok jövőt nem jósolok nektek nőként. De áldásom rátok.
2016. szept. 7. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 vagyok. Bocsánat ezt nem ide akartam írni.
2016. szept. 7. 15:03
 7/11 A kérdező kommentje:

5, ???? Mindketten 30 felett vagyunk valamivel és csak két év van köztünk. Ha ez számít valamit.

Többieknek köszi!

2016. szept. 7. 15:04
 8/11 A kérdező kommentje:
5, Oké, most vettem észre. Semmi gond. :)
2016. szept. 7. 15:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is jo jel, bar egy ferfira inkabb a vonzo szo a nyerö, nem pedig a cuki mint egy kiskutya. 28/f
2016. szept. 7. 16:04
 10/11 anonim ***** válasza:

ha egy érett felnőtt nőről beszélünk, akkor az ő szavajárásában szerintem pozitív jelzőt jelent

mondjuk kedves, megértő, figyelmes

lehet csak bénán fejezte ki magát

2016. szept. 7. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!