Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miröl szeretnek a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miröl szeretnek a lányok beszélgetni randi közbe?

Figyelt kérdés
példákat köszönöm a segicséget
2010. ápr. 21. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

szopásról nyalásról pisi kaki szexről

tuti témák;)

2010. ápr. 21. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Magukról.
2010. ápr. 21. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy Cartman mondná, csak mondj annyit, hogy: Ahha, ja, tökre igazad van és tuti a siker..XD... De am a valóságba is hasonló, ha valmiben nem értessz egyett amit ő mond, akkor ne szól bele, stb... De lehet, az előző kapcsolatokról, vagy munkáról, tanulásról, vagy egy buliról, akkor egy közös ismerős fikázása... stb..XD :D:D:D... De lényeg az hogy ne haljon meg a beszélgetés
2010. ápr. 21. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:

hat eloszoris kerdezd meg tole h mit szeret csinalni es ha pld van valami hobby-ja akkor lesz is mirol beszeljetek:D

mondjuk amikor randizgattunk a baratnommel akkor o mindig szinte csak a sulirol beszelt mondjuk ez nekem uncsi volt :D

azt is megkellene h tudd h az a fajta aki allandoan tanul mert akkor lehet h inkabb a sulirol akar majd veled beszelni;;)

2010. ápr. 21. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:

JÉzusom...valaki azt írta, hogy előző kapcsolatról:D

Hát szerintem ez nem jó ötlet...:D

Sőt...szerintem éppen, hogy nem szabad...főleg nem első randin...:D

Szerintem hobbikról, filmekről, elvárások egy párkapcsolatban (ez még hasznos is)

Én mondjuk nagyon sok mindenről szeretek beszélni, elég nyitott is vagyok...de ez személytől függ, kit mi érdekli...:)

2010. ápr. 21. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

énis épp ezt akartam írni..

előző kapcsolatról SOHA ne beszélj első randin, még ha rákérdez sem.

ha megemlítené, hogy mért lett vége, meddig tartott, mondd, hogy te most őt szeretnéd megismerni nem pedig egy befejezett dolgot felemlegetni. jó pont a csajnál, és folyik tovább a téma.

2010. ápr. 21. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
17F voltam
2010. ápr. 21. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
én meg 19L 21:48-as vagyok ^^
2010. ápr. 21. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!