Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miröl szeretnek a lányok beszélgetni randi közbe?
szopásról nyalásról pisi kaki szexről
tuti témák;)
hat eloszoris kerdezd meg tole h mit szeret csinalni es ha pld van valami hobby-ja akkor lesz is mirol beszeljetek:D
mondjuk amikor randizgattunk a baratnommel akkor o mindig szinte csak a sulirol beszelt mondjuk ez nekem uncsi volt :D
azt is megkellene h tudd h az a fajta aki allandoan tanul mert akkor lehet h inkabb a sulirol akar majd veled beszelni;;)
JÉzusom...valaki azt írta, hogy előző kapcsolatról:D
Hát szerintem ez nem jó ötlet...:D
Sőt...szerintem éppen, hogy nem szabad...főleg nem első randin...:D
Szerintem hobbikról, filmekről, elvárások egy párkapcsolatban (ez még hasznos is)
Én mondjuk nagyon sok mindenről szeretek beszélni, elég nyitott is vagyok...de ez személytől függ, kit mi érdekli...:)
énis épp ezt akartam írni..
előző kapcsolatról SOHA ne beszélj első randin, még ha rákérdez sem.
ha megemlítené, hogy mért lett vége, meddig tartott, mondd, hogy te most őt szeretnéd megismerni nem pedig egy befejezett dolgot felemlegetni. jó pont a csajnál, és folyik tovább a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!