Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél egy ilyen lánnyal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy ilyen lánnyal? Nem társat keresek. A leírás alapján?

Figyelt kérdés

Persze nem kell félreérteni, nem párt keresek. Csak a leírás alapján...

Külső: goth lány vagyok, ezért általában feketében, néha vörösben járok. A hajam fekete, a szemem szürkéskék. Az alakom se nem kövér, se nem csontsovány. 165 cm magas vagyok.

Belső: mint említettem, goth lelkivilággal rendelkezem. Szeretem a művészeteket, rengeteg verset, novellát, regényt írok. Érzékeny, titokzatos teremtésnek mondhatom magam, mégis határozott vagyok, nem mondok le az elveimről. Azért persze eljárok a haverjaimmal kikapcsolódni, közvetlen, barátságos vagyok, általában... Nem szeretem a gyerekeket.

16 éves goth lány

2010. ápr. 21. 21:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%
Ha nincs 50 kiló smink rajtad, akkor lehet h kapnád.
2010. ápr. 26. 13:11
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Nekem emo jöhet de goth nem igazán :S

17/F

2010. ápr. 26. 13:52
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Őőőőő. Miért lettél Goth? Mit jelent számodra, hogy az vagy?

Amiket leírtál (a fekete/vörös öltözködésen kívül), semmi, külön stílusba illőt nem mutat. Egyszerűen csak egy érzékeny és intelligens lány képét mutatja.

Őszinte leszek, nem szeretem, mikor valaki besorolja magát valamelyik stílusba. Nem tartom egészségesnek, miután onnantól tudat alatt is próbál az adott stílus elméleti határain belül maradni.

Amúgy a gyerekekkel én is így vagyok, tehát ez sem feltétlen egy kizáró ok.

Összegezve, a leírtak alapján egyetlen kizáró okot látok, mégpedig azt, hogy még nagyon fiatal vagy és igyekszel csordákhoz csapódni.

20F

2010. ápr. 26. 13:53
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Most én vagyok ennyire tudatlan egyedúl???

Valaki világosítson már fel... Mi a fene az a goth???????

2010. ápr. 26. 15:04
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem a stílusod elég távol áll, de sok elegáns nőiesen öltöző goth lányt láttam már, szóval ezt nem kéne általánosítani.

Nekem szimpatikusnak tűntél egészen eddig a mondatig "Érzékeny, titokzatos teremtésnek mondhatom magam" mert ez annyira nevetségesen hat, hogy nem tudom ki ír egyáltalán ilyesmit magáról.

18L

2010. ápr. 26. 15:51
 26/28 anonim ***** válasza:
az általánosítást arra értem, hogy mindenki rögtön a negatív példákra gondol
2010. ápr. 26. 15:53
 27/28 anonim ***** válasza:
nem.
2010. ápr. 26. 22:19
 28/28 anonim ***** válasza:
Teerj at a Havy Metal-ra vagy a Rock ra.Ott van az... :)) es akkor lehet...de egy goth csaj...huh...
2012. ápr. 16. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!