Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél egy ilyen lánnyal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy ilyen lánnyal? Nem társat keresek. A leírás alapján?

Figyelt kérdés

Persze nem kell félreérteni, nem párt keresek. Csak a leírás alapján...

Külső: goth lány vagyok, ezért általában feketében, néha vörösben járok. A hajam fekete, a szemem szürkéskék. Az alakom se nem kövér, se nem csontsovány. 165 cm magas vagyok.

Belső: mint említettem, goth lelkivilággal rendelkezem. Szeretem a művészeteket, rengeteg verset, novellát, regényt írok. Érzékeny, titokzatos teremtésnek mondhatom magam, mégis határozott vagyok, nem mondok le az elveimről. Azért persze eljárok a haverjaimmal kikapcsolódni, közvetlen, barátságos vagyok, általában... Nem szeretem a gyerekeket.

16 éves goth lány

2010. ápr. 21. 21:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

16:49

Köszönöm a válaszod! Rendes tőled... =) Igazából a gyerekekkel arra céloztam, hogy nincs sok türelmem hozzájuk...

2010. ápr. 24. 11:17
 12/28 anonim ***** válasza:

16:49 vagyok.

Így már értem. Csak fucsának hangzott, a környezetemben élő lányok mind szinte bolondulnak a kicsikért, így könnyedén úgy vettem, hogy ez általános, bár az általánosítás csúnya dolog részemről:D

2010. ápr. 24. 21:39
 13/28 A kérdező kommentje:
Nálunk az általános egész mást jelent...
2010. ápr. 24. 22:14
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
16/f az utcán nevetnék rajtad 1 et:) főleg ha kivagy festve... idétlen csizma... meg a bör lyukazgatást is utálom:) szar örülj ha le nem köplek !!!(jó tanács keress orvoshoz fordulj... hátha segít neked ... fiatal vagy még az ilyen baromságokhoz)
2010. ápr. 26. 11:40
 15/28 anonim ***** válasza:
69%

Ilyenről h goth még nem is hallottam. Nem értettem soha a magad fajta embereket, miért nem tudnak egyediek lenni, inkább belecsapódnak egy közösségbe vagy mibe, nem is tudom minek mondjam egy divatirányzatba, vagy nem is tudom. És kijelentik h én goth vagyok, vagy emo vagy mit tudom én. Nekem abszolút nem szimpatikus az ilyen ember látványa, belülről meg sem akarnám ismerni. Szóval a válasz nem.

19/f

2010. ápr. 26. 11:44
 16/28 anonim ***** válasza:
19/f es kollégával egyet értek... teljesen igaza van
2010. ápr. 26. 11:47
 17/28 Phoney ***** válasza:
100%

[Ugyanmár, 18 évesen én is azt hittem, ha azt mondom "rocker vagyok" akkor máris világ gyúl a fejekben, hogy én pontosan milyen ember is lennék. Dehát minden embernek (vagy baráti társaságnak) kicsit mást jelent rockernek, gothnak lenni, és az ilyen ember is lehet egyedi, mikor a saját értékrendjét veszi bele a "gótságba", "rokkerségbe", akármibe, csak kívülről ez nem feltétlenül esik le.]

Egyébként igen; a leíráson nem múlna, hogy kell-e egy ilyen lány (mármint ha nem lennék kicsit idős egy 16 éveshez:D)

2010. ápr. 26. 12:02
 18/28 anonim ***** válasza:
63%
Aki ilyet ír saját magáról:"titokzatos teremtésnek mondhatom magam"...hát szóval ezt MÁSOK mondhatják rólad esetleg,de Te saját magadról nagyon nem mert gááááz és műmájerkedés.
2010. ápr. 26. 12:28
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem miért kell külön stílusokat választani.Pl. ha én szeretem a rockot,akkor már egyből olyan ruhákban kell járnom és úgy kell viselkednem.Hát nem.Inkább leszek egyedi kívül-belül.Bár nekem nincs egyedi stílusom,mert zenében minden meghallgatok ami tetszik.Ruhában meg amihez épp kedvem van vagy amilyen alkalom van.Amúgy ez a goth-os dolgo is inkább olyan mintha tele lenne depressziós emberrel az a tarsaság és ezzel védik magukat, ahelyett h. kezeltetnék magukat.Én szoktam depressziós lenni, néha meg is akarok hallni,mégsem vagyok goth, egyszerűen genetikailag vagy kémiailag így vagyok "öszerakva"Szóval ha én fiú lennék veled nem járnék veled,mert nem szeretm az ilyen stílusban kitünő embereket.Inkább legyen igényes,attól még lehet belsőre lehet olyan mint egy goth
2010. ápr. 26. 12:28
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
nem járnék veled, pedig jópár goth együttes zenéjét szeretem, de maga a stilus (nem a zenei, hanem a viselkedési öltözködési) igen messze áll tőlem. És nem is járnék goth lánnyal, mert általában befelé fordulósak, sokszor depresszívek, szomorúak, de kérdem én mire jó ez? Neked is nem lenne sokkal jobb pozítivan felfogni, szemlélni a világot, és mosolyogni néha. Nekem teljesen mindegy milyen a lány stílusa de legyen életvidám és mosolygós, ha véletlen te egy ilyen goth vagy, akkor esetleg lehetne róla szó:)
2010. ápr. 26. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.