Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok arról, ha a lány hív el titeket randira?
Örülnék neki,de erre esély 0,maximum álom.
25/F
Mivel általában társat keresek, ezért egy nagy piros pont, ha azt látom a másikon, hogy van annyira érett, hogy tudjon tenni azért, ha szeretne valamit. Ettől még persze lehet, hogy nem szimpatikus annyira, hogy igent mondjak, de simán lehet olyan, hogy annyira nem jött be ránézésre, hogy én odamenjek és kezdeményezzek (pl. mert épp másban gondolkodtam), de azzal, hogy kezdeményez, azt mondtam, hogy miért is ne nézzük meg a dolgot - tehát kapott egy esélyt annak a bizonyításra, hogy ő a nekem való nő, amit enélkül nem kapott volna meg.
Az egyik volt barátnőmmel is így jöttünk anno össze, egy társasági eseményen találkoztunk, de nem volt teljesen az esetem + egy másik lány (aki épp nem volt ott) meg eléggé az volt, szóval magamtól eszembe se jutott volna odamennem hozzá. Viszont neki meg megtetszettem, odajött hozzám, kezdeményezett, és az esemény végére a beszélgetésünk meggyőzött arról, hogy inkább vele próbáljak ismerkedni, és ne a másik lánnyal.
Ugyan lány vagyok, de nem hinném, hogy ezzel különösebben gond lenne. Mostani páromat is én hívtam el, és nagyon örült neki. Az sem igaz, hogy ezek után hátra dőlt volna, és várta a sült galambot a szájába. Az elhívás tényleg csal egy kezdeményezés, hogy a két fél megismerje egymást, nem pedig megalázkodás, leereszkedés.
Mi azóta együtt is vagyunk, ennek több, mint 8 hónapja. Mindketten teszünk a kapcsolatunkért. Ő is igyekszik a kedvemben járni, én is az övében. Bár én alapvetően elég határozott, céltudatos nő vagyok, korábban is gyakran hívtam el az aktuális srácot, aki tetszett ismerkedni. Nem igazán emlékszem olyan esetre, mikor ezt negatívan reagálták volna le. Egyikük sem gondolta, hogy könnyen kapható vagyok, mivel nincs is így, viszont nem fogok a fenekemen ücsörögni, hogy végre történjen valami, hanem teszek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!