Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy azért kiakadt a srác, amiért megmutattam a barátnőmnek a beszélgetéseinket?
A legjobb barátnőmmel mindent megosztok, és meséltem neki, hogy van ez a srác, akivel mostanában beszélgetünk, és eddig kétszer taliztunk. A barátnőm kíváncsi lett, hogy milyen a srác, én meg megmutattam neki a beszélgetéseinket. Persze nem olvasott el A-tól B-ig mindent, csak úgy bele-bele olvasgatott. Ezt említettem a srácnak is, ő meg teljesen kiakadt, hogy ez csak ránk tartozik, hogy mikről beszélgettünk, senkinek semmi köze hozzá. Azóta kissé mintha megváltozott volna, nem úgy viselkedik, mint eddig.
Ti mit gondoltok erről? Tényleg ekkora dolog, hogy megmutattam a barátnőmnek a beszélgetéseket?
"A legjobb barátnőmmel mindent megosztok"???????
Akkor a srác jól járt veled, mert gondolom a farkát is oda adod a barátnődnek, próbálgassa ő is.
de hüle vagy, kiscsillag!
ha már levéltitkot sértesz, legalább ne csiviteld el annak, akit ezzel megkárosítasz, kellemetlen helyzetbe hozol.
ha megcsappant a bizalma irántad, az tökre érthető.
igen, ekkora dolog, mert az 2 emberre tartozó intimitás, h. mi alakul köztetek.
a sráchelyében hagynálak a francba!!!
gondolom az a fajta csajszi vagy, aki ha lefekszik egy sráccal, az ágybeli dolgokat is ellelkendezi a barinőjének.
Lehet lepontozni, de szerintem nem ennyire gáz.
Mármint, ha valaki mond neked valamit, csak szóban és nem írásban, azt már nem mondhatod el senkinek? Persze hogy beszélhetsz róla!
Ha Marika azt mondja nekem, hogy adjak már neki cukrot, és elmondom valakinek, hogy "Marika azt mondta, hogy adjak neki cukrot", akkor én már gerinctelen tahó köcsög vagyok, amiért szegény Marikának a szellemi.l értékét kiteregettem?
Persze az kivétel, amikor DIREKT megkérnek, hogy NE, de gondolom a srác ilyet nem tett.
Az is más ha kínos témákat bkncolgattatok, de erről sem volt szó a kérdésben.
Utolsó, azért remélem érzed a különbséget a te példád, és mondjuk aközött, hogy a srác elmeséli a kérdezőnek, hogyan lett lett öngyilkos a testvére, ő maga pedig hogyan dolgozta fel a történteket. Ez csak egy példa, mert nekem meséltek már ilyet írásban, és érdekes, nem mutogattam, hogy némá, Maris ez de duuuurva, hogy felkötötte magát ez a srác!
Igenis amit valakinek elmondok, azt neki szánom. Más ne avatódjon be az én gondolataimba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!