Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haver kontra csaj, melyiket válasszam?
Hétvégén az egyik jó haverommal voltam kint szórakozni. Társaságnak hozott még három lány ismerőst is magával. Az egyik lány iszonyatosan megtetszett nekem, külsőleg pont az esetem és olyan aranyos és visszahúzódó volt, teljesen elvarázsolt :P Már éppen randira akartam hívni, amikor hirtelen hidegzuhany ért, kiderült, h haveromnak is ez a lány tetszik a társaságból és már úgymond hónapok óta "fűzi" a csajt...de szerintem már régen a barát zónába került, ha hónapok óta semmi nem történt :P
Az este egyébként úgy vettem észre, h a lány többször is szemezett velem, napok óta csak ő jár a fejembe, most is iwiwen nézegetem a profilját és megöl a tehetetlenség :S Beszéljek vele és hívjam randira? Szerintetek a barátom nagyot csalódna bennem? Én úgy vagyok vele, h a haver csaja az szent és tabu, de ők még össze sem jöttek....áááá nem tudok dönteni, kínomba már gondoltam meghallgatlak titeket :SS
F20
tényleg nagyon fontosak a haverok... meg minden , de én ezt ugy gondolom , hogyha olyan joban vagytok akkor ezt megtudná érteni a haverod... szoval érted, ha neki nem sikerült , mert nm jön be a csajnak akkor nem is fog sosem ...és ha te éppen bejössz neki és minden rendben lenne , annak végülis örülnie kénne a haverodnak ... én is ugy vagyok vele, h a barátnöm pasija szent...de érted ha mégösszesem jöttek akkor semmi értelme , hogy magadatt szenvedtesd ... ha ezt nem érti meg akkor szimplán csak féltékeny rád , és ha igaz barátod akkor ezt a dolgot hamar elfelejti... s majd kinéz magának egy másik lányt.
L/20
Beszélj a haveroddal, hogy jelenleg hogy viszonyul a lányhoz! És ha egyáltalán vannak még vele tervei, akkor egyáltalán komolyak-e, vagy csak egy kicsit flörtölni akar vele... Mivel úgy vettem le, hogy te szívesen összeismerkednél ezzel a lánnyal komolyabban.
Szerintem, ha igazán a barátod és nem csak egy "haver", akkor megérti, ha beszélsz vele. Abból még nem elhet semmi gond. Ha meg bevallja, hogy komolyan tetszik neki, akkor várj egy kicsit. Meglátod, hogy a lány továbbra is tétovázik-e a haveroddal szemben. Ha nem megy kettejük között, azt a haverod is be fogja látni előbb-utóbb és léphetsz a lány felé! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!