Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyzet, hogy van 2 csaj, akikkel most ismerkedem. Melyiket válasszam? (F/22)
Ezt nem nekünk kéne megmondanunk látatlanban!
Amelyikhez jobban húz a szíved,amelyikkel közösebb nevezőn vagy,a kor és hogy kit mióta ismersz nem számít iyenkor.Csak az,hogy melyikkel érzed magad jobban,melyikkel tudsz több helyre elmenni,kivel több a közös érdeklődés stb.
szia.
Én a titokaztos lányt választanám ha fiú lennék.
hogy miért?
Egyszerű... nem mutat meg mindent magából..tehát NEKED kell rájönnöd, hogy ki is ő valójában... és ha van türelmed...akkor biztos vagyok benne, hogy kifog neked nyilni. :)
Van egy idézet ami ide passzol :
Ki azt mondja imád, ne hidd el szavát,
ki azt mondja szeret, talán igaza lehet,
de ki csak hallgat, s némán néz, annak szíve rég a tiéd!
A 18:32-esnek még igaza is lehet...:)
Kicsi a világ:)
Már csak azt kell megtudni,hogy az a hölgyemény hogy néz ki:)
egymásra találtatok? :) Az tiszta jó lenne! :)
És nem csak ezért, de én is az elsőre tenném le a voksom. Épp azért, mert aki egyből megmutat mindent, az egy kicsit olyan személyiségre vall, aki mindig mindent egyszerre akar...
Viszont akinek vannak sejtelmes részei, amiket meg kell fejteni, az sokkal izgalmasabb hosszútávon. :)
de... a másik lány viszont lehet, h azért mutatja az érzéseit, mert már régóta várt rád, és örül neked... Hát, nem egyszerű... sztem itt is csak az idő dönthet.
"a másik lány viszont lehet, h azért mutatja az érzéseit, mert már régóta várt rád, és örül neked"
Igen, ez így igaz... Elég régóta...Vele már volt úgy egyszer, pár hónappal ezelőtt,hogy összejövünk, csak akkor hibátt vétettem, és nemrég kezdtünk el újra "flörtölgetni"... Szal előről kezdtük az ismerkedést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!