Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gondolja komolynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gondolja komolynak?

Figyelt kérdés

Egy kicsit idősebb sráccal (5év), egy hónapja ismerkedtem meg. Tényleg Minden nap beszélünk (chat), és mikor találkoztunk kettesben, fel is mentem hozzá. Ez meg is ismétlődött. Már tervbe van véve a harmadik alkalom, hogy újra találkozzunk. Csak nem tudom eldönteni, hogy időtöltés vagyok-e, vagy akár több is kialakulhat.

Van mikor nagyon érdeklődő, odafigyel, kedveskedik, van amikor teljesen közömbös. 18/L

2016. szept. 1. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá! Elvégre fontos a beszélgetés. Mondd el, hogy mit gondolsz/érzel iránta.
2016. szept. 1. 14:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak félek, hogy ezzel azt is elrontom, ami most van.
2016. szept. 1. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet a témát megfelelően tálalni. Ha meg besértődik ezen, az csak az ő szegénységi bizonyítványa.
2016. szept. 1. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam, hogy megsértődik, hanem akkor úgy dönt, hogy nem "ámít" inkább maradjunk baráti viszonyban, ha nem bírok megbírkózni az ilyen laza együttléttel.
2016. szept. 1. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!