Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még köztünk valami és érdemes rá várni? Szerintetek komolyan gondolja velem a srác?
Miért, annyira kapós vagy, hogy már van ezen felül is egy másik srác? Mi az hogy várni, nem értem a kérdést, nem éveket kért, de nem is egy hónapot...
Mi van abban a két hétben, ha kellesz neki, és inkább elveszi a barátját keres. Most gondolom éppen mérleges, ha úgy dönt annyira nem kellesz neki, a barátság fontosabb, akkor nem keres ilyen egyszerű...
Várni... De könnyen megy egyeseknek tényleg, irigyellek, hát akkor ne várj gyere össze holnap mással :)
Ez egy nagyon kellemetlen szitu, főleg ha a két srác jó barát. Ezt nagyon meg kell beszélniük, mert ha az exed érez még bármit is irántad, akkor a haverjának is el kell gondolkodni azon, hogy eldobjon e egy barátságot egy nőért. Őszintén szólva én nem biztos hogy a kapcsolatot választanám...
n
Tudod, barát csak nehány van, nő meg ezer...
Én is majd megőrültem volna az exem legjobb haverjáért és viszont, de ő azt mondta, hogy neki többet ér a 25 éves barátsága, minthogy miattam vesszenek össze. Ezt akkor nem értettem, dühös voltam, mi az hogy engem visszautasítanak, stb... Aztán így egy év távlatából egészen másképp látom a dolgot, és azt mondom, hogy igaza volt a srácnak, mert köztünk tuti nem működött volna a tartós kapcsolat és most pár kellemes éjszakáért meg minek rúgott volna fel 25 évet?
Két hét meg nem a világ vége, addig te is csillapodsz kicsit, át gondolod, aztán lehet hogy két hét múlva már nem is lesz olyan érdekes.
Nem kellesz neki eléggé.Ez már elúszott.Különben igen,a barátság többet ér,mint egy románc. (Bocsi :/) Szóval a srác ezérrt szakította meg veled a kapcsolatot.
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!