Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi szeretkezés?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi szeretkezés?!

Figyelt kérdés
Tegnap randiztam először a sráccal, nagyon kedves és helyes is. Kölcsönösen bejöttünk egymásnak az egész estét együtt töltöttük és végül lefeküdtünk. Nem tudom eldönteni, hogy helyesen tettem-e, nagyon jó volt viszont így nem tűnök túl könnyűvérűnek? Ki mit gondol mikor a legmegfelelőbb először szeretkezni a randizások során? 20L

2016. szept. 1. 10:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

nem, nem vagy könnyűvérű.. végül is csal 1 délutánig kellett a füledbe duruzsolni, hogy ledobd a bugyidat.

Ne lepődj meg, ha ma nem veszi fel a telefont, vagy nem fok keresni a pasi.

2016. szept. 1. 11:23
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Szeretkezni akkor, ha már van is szerelem.

Első randin így legfeljebb csak dugni lehet, szerintem.

Ha a pasi még keresni fog, akkor lehet belőle valami. Feltéve, hogy menet közben rájön, hogy aranyos, kedves, normális csaj vagy, és csak annyi történt, hogy levett a lábadról. De ez nem egyenlő azzal, hogy bárkivel bárhol bármikor, vagy hogy ne lennél hűséges.

Ha a srác nem keres, akkor meg ne őrlődj ilyeneken. Volt egy romantikus estéd, és nem vesztettél semmit. Felnőtt ember vagy, és nem a középkorban élünk, hogy ha elveszted a szüzességed, akkor oda a becsület. Hagyjuk már ezt az álszent dumát!

Két pasival feküdtem el elsőre eddig, részemről egyéjszakásnak indult a dolog. De aztán ők mégis megkerestek másnap is, és újra találkozni akartak. Az egyik srác az első férjem lett. A második pedig a jelenlegi. Szóval hagyjuk már ezt a süket dumát, hogy ha a csaj elsőre lefekszik valakivel, akkor mindennek vége. Egyébként meg ha jó volt a szex, mindketten szinglik vagytok, miért ne írhatnál neki egy sms-t te, hogy egyszer ezt az estét megismételhetnétek. ;) Máris lesz második randi, ha veszi a lapot.

2016. szept. 1. 11:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt. Azóta már beszéltünk így hátha nincs veszve a dolog:)
2016. szept. 1. 11:36
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem sem mondható ez ki csak úgy, hogy ezzel mindent elrontottál. Én alapvetően úgy tartom, hogy fölösleges játszmázni én mindig őszinte vagyok mással és magammal szemben is. Ha ez valakinek problémát okoz akkor nem vagyunk egymáshoz valók. Az meg picit felháborító, hogy ha az első alkalommal odaadja magát egy lány akkor az elmond róla mindent. Ennyi erővel a pasiról is mindent elmond, hogy az első randin bepróbálkozik. Szerintem, ha bejön neki a személyiséged ez nem fog problémát okozni. Ha meg még is szerintem akkor se tudtatok volna ebből jobbat kihozni, ha két randival utána fekszel le vele.
2016. szept. 1. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Hogyan szeretkezhetnél már olyannal, akivel először találkoztál, vagy ha már találkoztál is vele, még csak ismerkedési fázisban vagytok? A szeretkezéshez szerelem kell, na most komoly gondban vagy, ha te mindenkivel szerelembe esel, akivel először találkozol. Te max csak dugtál vele. Az ilyen nőket semmibe szokták nézni az értelmes férfiak.
2016. szept. 1. 12:08
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Nincs írott vagy íratlan szabály, hogy már az első randin ne feküdj le a másikkal. Nem ettől leszel könnyűvérű, hanem attól, hogy más emberekkel is gyakran megcsinálod ezt.

A többi nőt meg nem értem, miért ódzkodnak a laza kapcsolatoktól? Mintha akkora bűn volna ez.

2016. szept. 1. 12:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Én életemben három férfivel csináltam ezt. Mindegyikből kapcsolat lett, a legutolsóból házasság és két gyerek. :)

Akivel nem éreztem azt a "pluszt" első találkozón, pár hónapnyi randizás és nem túl jó kapcsolat lett.

A férjemnél az első randin pár óra leforgása alatt éreztem, hogy igen, ennek a pasinak szülnék, és ezt azelőtt soha senkinél nem éreztem.

2016. szept. 1. 12:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 3-ashoz. Én is első "randin" lefeküdtem a jelenlegi barátommal, kb 2 órával az első csók után, de mi 2-3 éve voltunk haverok, elég jól ismertük egymást, így nem volt gáz.

Ha pasi lennék, és egy csaj már az első randin lefeküdne velem, akkor elgondolkoznék, hogy vajon hány pasival randizott előttem, és kicsit fura lenne, hogy ilyen könnyen adja magát, hogy pár óra beszélgetés után az ágyamban köt ki (vagy én az övében, tökmindegy)... Én nem nagyon tudnám komolyan venni. Ráadásul folyton aggódnék érte, mert ha ilyen naiv, hogy idegenekkel elmegy csak így, akkor egyszer el fogják lopni, és darabokban találják meg valami kukában... De lehet, hogy csak én vagyok túl paranoiás.

2016. szept. 1. 13:25
 19/20 anonim ***** válasza:

nem tudom, én férfi vagyok, én kizárólag olyan csajjal dugtam 1-3. randin, akitől nem akartam semmi komolyat, csak egy kis szexet, később randizgatást, egy-egy mozi, vagy kocsma a sok szex mellett belefért még esetleg. komoly, összeköltözős kapcsolat nem lett egyik ilyenből sem (összesen 3 ilyen barátnőm volt.)

amikor találkoztam a feleségemmel, rögtön tudtam, hogy őt akarom feleségemnek és a gyerekeim anyjának. 4 hónap után feküdtünk le először, 1 év után házasodtunk.

De hallottam olyanról, hogy egyéjszakásból boldog házasság lett, nem kizárt. 38F

2016. szept. 1. 13:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Anno elsőrandin így jöttem össze egy sráccal igaz mi már egy éve ismertük egymást s jóban voltunk, akkor és ott meg paff elszállt az agyunk.8 évig tartott a kapcsolat tehát ilyen is lehet.
2016. szept. 1. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!