Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fesztivál - Csajozás. Hogyan is zajlik?
Helló!
Most megyek egy koncertre és szeretnék összejönni egy lánnyal. Hogy zajlik egy ilyesmi? Táncolunk, megiszunk valamit és...? 4-6 órán át keresztül zajlik ez a rendezvény. Ennyi idő rengeteg elsőre. Hogy legyen? Megszólítom majd egy idő után elválunk? Hogy szokott az ilyesmi zajlani? Amikor elválunk elkérjem a számát? Vagy hogy?
Köszi?
20F
Nem tudom, hogy mi lesz hétvégén, de egy biztos, Hegyalja. Sajnos most csak a távolba tudok tervezni, mert a közeljövőben záróvizsgáim lesznek, és azokra kell készülnöm::S
De még kiderül. am hány éves vagy?
Mázlista... Szerdán szakdolgozatvédésem van:S meg gyakorlati vizsgáim péntekig. Ha nem leszek kifacsarva, még el is nézek open air-re, de kicsi az esély. Különben is, ha találkoznánk, se tudnánk, hogy találkoztunk, vagy mi. :D Milyen magas vagy "nem vagyok alacsony kislány"
Megjegyzés: Köszi? miért a kérdőjel?:O
Sok sikert a védéshez:) Amúgy 176 vagyok, szóval bakancsostul 180 körül...:D Ezért meglepő, hogy előre szoktak engedni :D
Egyébként, hogy a kérdezőnek is adjak értelmes választ: ha úgy látod, hogy a lány szívesen veszi a közeledésed, nyugodtan kérd el a számát , ha tetszel neki úgyis megadja!:) (vagy jelöld be f@szbúkon.... XDD)
Attól függ, milyen koncertekre jársz, lehet, hogy pont ezért engednek előre :D Ellentmondanék a tanácsodnak, ha bejelöli a neten, abból nem sok jó szokott kisülni, mondjuk msn vagy skype, ha nincs pénz a kártyáján, de ha már este jobban bevágódik a csajnál, akkor kitudja? eljuthat a búcsúnál a szájra pusziig( persze véletlenül) és ha nem ellenkezik a csaj, amit kétlek, ha az est hátralévő részében vele volt, akkor utána már egyenes útja van.
Köszi, remélem nem lesz gond:D
Jól eldumálunk itt:D
Hát ha szokott msn-ezni meg szkájpozni a lány, akkor az nyilván jobb mint a f@szbúk és társai, csak én nem szoktam (lassan már el is felejtettem, hogy van msn:P:D), eszembe se jutott ezt mondani:D De am igazad van.
egyébként kérdező, már ismered a lányt személyesen amúgy is, vagy csak messziről kinézted magadnak? Mert ha ismered már kicsit, akkor nem olyan gáz ha az ő társaságához csapódsz, de ha idegen, akkor szerintem ne lógj rajta egész este, de mielőtt elmész haza mindenképp keresd még meg elbúcsúzkodni v ilyesmi:)
Amúgy igen:P és mennyire szokták szeretni amikor offolnak az emberek...:D
Mi nem offolunk, csak válaszolunk, hogy mit kellene csinálnia, és közben, megbeszéljük egymással is. Gondolom, lefeküdt aludni a srác, mert nem igazán ír vissza. Majd holnap mosolyogva olvashatja a kis párbeszédünket. Hogyhogy nem szoktál msn-ezni? Csak face?
Szerintem ki kellene írni egy kérdést, és ott folytatni:D lehet mindjárt meg is teszem, ha még nem sietsz sehová...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!