Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin szex?
Figyelt kérdés
Volt mar akinél bejött es együtt maradtatok?? :)2016. aug. 30. 18:50
2/5 anonim válasza:
Le fognak pontozni ezért, de leírom.
Szóval, ha azt akarod, hogy sokáig tartson akkor ne legyen szex. Ha nem veszed komolyan, akkor lehet.
Következmények nélkül nem lehet csinálni semmit. Később azért kérlek csodálkozz el azon miért nem érdekli mi van veled, mint emberrel...
3/5 anonim válasza:
Nálam előfordult egyszer, nem vagyok rá büszke, mert amúgy sose szoktam első alkalommal. Kiderül lesz e folytatás, ez hétvégén volt, azóta is beszélünk.
5/5 János Gilján válasza:
Mi egy ifjúsági táborban jöttünk össze a feleségemmel és az első este volt szex. Ez tíz éve volt és a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba. Mindazonáltal tisztában vagyok vele, hogy az esetünk ilyen szempontból nem általános, eléggé kirívó, de ettől még igaz. :)
36F (és 33N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!