Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová járnak csajozni a Mór környéki 30-as szingli pasik?
A mi korosztályunkból,ha valaki pár nélkül marad,szerintem elég nehezen tud magának új (korban hozzá illő) társat találni! :(
28/L
Sajnos, tényleg ez a helyzet, 30 körül nehezen megy a párkeresés. Velem ugyanez a helyzet. Mi már nem vagyunk valók a diszkóba.
Az ember próbál jártában-keltében is nyitott szemmel járni, legyen szó egyszerűen csak arról, hogy pl. megyek az utcán, vagy utazom a buszon, de valahogy csak nem jön össze semmi.
Gyakran érzem, hogy kifut a talaj a lábam alól, vagy már ki is futott, azaz nagyon gyorsan megy az idő, de olykor az ember minden igyekezete ellenére tehetetlen. Kénytelen elfogadni a helyzetét.
Míg más úgy cserélgeti a barátnőket/barátokat, mint az alsóneműt, addig én örülök, ha egyszer összejön valami.
Gyors, futó kapcsolatot talán nem olyan nehéz összehozni, de így a 3X körül az ember valami komolyra vágyik. Nem utolsó szempont a család is. Itt már nem lehet 10 évig együtt járni, ha az ember pl. gyereket is akar. (Én, igen!!)De azért nem adom fel, és Ti se velem egykorúak!
A kérdezővel együtt én is kíváncsi lennék, hogy a 3X-esek vagy kicsivel azon alattiak milyen ismerkedési formákban gondolkodnak.
Helloooo Földi! :D
Át tudom érezni a helyzeted, bár valamivel fiatalabb vagyok. Én pl nem Mór közelében találtam párt... Sőt! Párszáz km-re, az interneten.
A legnagyobb bajnak azt tartom, hogy Móron nincs semmi kulturált szórakozóhely. Akár egy színvonalas kávézó, akár egy olyan hely, ahol kultúrált módon lehet szórakozni. Próbáld ki a fehérvári szórakozóhelyek karaoke estjeit, ott tele van a hely harmincas baráti társaságokkal, és kicsit barátibb is a hangulat általában. Nincs nagy hajnározás, hőzöngés, szerintem barátnőkkel egy-egy ilyesmit kipróbálhatnál.
Egyebet sajnos nem tudok tanácsolni, viszont nagyon sok szerencsét, és kitartást kívánok! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!