Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinak jó ha a csajt el viszem sétálni (pl:egy parkba, stb)? És, hogyan kérjem meg? állítsak oda az ajtójához és kérdezzem meg tőle?
Figyelt kérdés
Amúgy a lányt már lassan 4 éve ismerem csak most jutottam oda ,hogy többet látok benne mint barát.2010. ápr. 20. 16:20
1/16 anonim válasza:
inkább a tescoba viddxdaz sokkal romantikusabb:D
2/16 A kérdező kommentje:
:/
2010. ápr. 20. 16:25
3/16 anonim válasza:
Szerintem a park jó ötlet.Ott tudtok beszélgetni,sétálni stb...15/L
4/16 anonim válasza:
Hát ha 4 éve ismered kérdezd meg tőle lenne-e kedve talizni, sétálni :) Ha igent mond,akkor adott a dolog...ha nem akkor ij.
5/16 anonim válasza:
"pl:egy parkba, stb" Nee oda ne, mert vizesek lesztek vagy megfulladtok :P
na komolya fordítva a szót: ha 4 éve ismered akkor gondolom már elég jól kiismertétek egymást, a kérdés csak az, hogy ő mit akar tőled, menj oda hozzá és kérdezd meg. Elhívhatod bárhová abban semmi rosz sincs... csak légy kedves és kicsit kezdeményező.
6/16 anonim válasza:
Sztem is jó ötlet a park. Ha igent mond arra,hogy elmenjen veled akkor próbáld kicsit romantikussá tenni az egészet.
7/16 anonim válasza:
Vidd el egy falusi disznóvágásra annál nincs romantikusabb. Hagyd, hogy tartsa a véres tálat akkor beldé fog szeretni. (persze ez csak akkor működik ha te ölöd, gyilkolod, lövöd, szúrod, harapod el a disznó torkát)
8/16 anonim válasza:
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:46
Igen! És mikor kifröccsen a vér akkor lehet szürcsölni, még finom meleg, utánna meg smárolni... XD
BOÖÖOÖOOEEEE !! fújj :D most le leszek pontozva XD XD
9/16 A kérdező kommentje:
holnap meg kérdezem tőle,majd írok ,hogy mi lett a vég eredény
2010. ápr. 20. 17:26
10/16 anonim válasza:
Nem tudom mi bajod van a disznóvágással pár gyertya és olyan mint egy étteremben! Sőt még töménytelen mennyiségű alkoholt is ihatsz és senki nem veheti el tőled a hurka töltés élményét! Senkinek semmi baja nincs a disznóvágással! (kivéve a disznónak) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!