Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék vagány a lányok előtt? 18/F
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 15:05
21/26 Fke válasza:
de... egyértelműen feltűnési viszketegségük van,
am elég egyszerű kiszúrni őket még így neten is (illetve a kis köcsögöket), elég, ha figyeled az XD/sor arányt a szövegükben
az "XD" nem írásjel, tanuljátok meg kis buzák
22/26 anonim válasza:
Hali! vannak olyan csajok akik erre buknak h tele vagy lovéval de azok olyan csajok is -.-" de szntem nem kell vagánykodni h találj 1 csajt magadnak szntem fölösleges a 200 ezres telo meg stb. azért mert "haverok" elött a keménykedés jön be a csajoknál szntem:S 13/F
23/26 anonim válasza:
előző vok nem fejeztem be XD szóval. ...szntem nem ezzel fogsz magadnak csajt találni inkább legyél a csajjal gyengéd és kedves ;)
25/26 Fke válasza:
most komolyan... nem azt kérdezte, hogy kap csajt, hanem, hogy, hogy legyen "vagány"...
minek a csajozós tippek nem ezt kérdezte emberek...
26/26 anonim válasza:
tegnapelőtt 22:18 én vagyok megint de ha már vagány akar lenni akkor van oka de engem mondjuk nem érdekel csak ha ugymond "vagánkodik" akkor a csajok több része jobban fogja utálni, mint ahogy akarta. de nekem tök8 (13/F)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!