Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék vagány a lányok előtt? 18/F
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 15:05
11/26 anonim válasza:
1n-nek azzalcsak olyat szedhecc fel, ami az ut szélén áll:P v aki majd ottfog xD am sztem huzzfel 1 rövidnadrágot.. addig ameddig tod.. aza jo ha a köldököd fölött van, h eltakarja:D türd be a trikót huzz fel rá egy mellényt.. lehetöleg kíínait!! és nemárt ha már használt:P h nehogy ujnak tünjön:Pkínai fehér papucs... rá 1 fekete zokni. amit térduk felhuzol:) a fejedre... a haad azt nemtommilyen legyenxD de huzz rá egy kalapot:D ami az 50es években volt divat;) hiddel bejön:D Jah és a legfontosabb:) egy használt trabanttal járj:D amit már megette a rozsda:P....x'D Am komolyra:D én light emó stile.. nemvok emos.xD csak ugy öltözök:P legtöbb csajnak ezjönbe:P nemtommér.. nekérdezd xD
12/26 anonim válasza:
A light emo stile-t le tudod irni,De magyarul már nehezen megy ugye?Elég volt végolvasni ezt a szöveget nem is értettem.
13/26 anonim válasza:
15:37 nek igaza van.
Ne azert szeressenek a nok,mert tele a zsebed.
Hanem onmagadert ;)
14/26 anonim válasza:
16:54 wook:D Tok helyesen irni :P csak nem szoktam... vis..xD magyar órán persze:P de igy ilyen helyeken.. meg MöSöNö-n nem:P szal bocseeh :P xD
15/26 anonim válasza:
Akkor azt javaslom hogy ne csak emó-nak öltözz hanem viselkedj is ugy és nyird ki magad.
16/26 anonim válasza:
Köszi szépen az ilyen értelmes Beszóólásokat '^^. de semmibajom nincs az emosokkal:D nem köcsögök.. meg semmibense másak mint 1 NORMÁLIS ember... nemolyan mint te :P az emo az érzelmeket fejezi ki.. és temég ott tartasz h emóó.. pfhii hajjon meg az összes... szeretemazilyen felfogásu "embereket":P am megnézném h 1 emó csajra is ilyeneket mondanál:) mert ugynéznekki h beszarsz xD
17/26 anonim válasza:
A Normál embernek is vannak érzelmei mégsem csinál magából Siró bohócot.Feltűnési viszketegség az egész.
18/26 anonim válasza:
Már megint az Emos vita!:D
Megyek pattogtatok kukoricát!Ez szórakoztató szokott lenni!
Viták a hobbi depisekről!LoL!
19/26 anonim válasza:
Vagy a Hobbit depisekről XD haha XD
20/26 anonim válasza:
Kapjátokbe xD öszintén.. mibajotok az emosokkal?:D nincsis feltünési izéjukxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!