Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat miért idegesíti az, ha a pasinak nincs hobbija?
Figyelt kérdés
Dolgozom, vásárolok, tiszta vagyok, ápolt, alszom eszem és ezen kívül még az ágyban is fel tudok mutatni dolgokat. Miért olyan nagy dolog, hogy valami iránt érdeklődjön. Engem az ilyen földi dolgok nem hatnak meg nagyon, de látom, hogy a nőket mennyire frusztrálja ha a pasi nem rajong semmiért, még akkor is ha a kötelező dolgokat elvégzi (munka, házimunka, szex, tisztálkodás )2016. aug. 22. 12:28
12/13 anonim válasza:
"Miért olyan nagy dolog, hogy valami iránt érdeklődjön"
De nem értem, akkor téged nem érdekel semmi? Hazamész melóból, leülsz a fotelbe, és nézed a falat? Csak mert ha leülnél olvasni pl, az máris hobbi...
EL nem tudom képzelni, hogy valakit SEMMI ne érdekeljen. Borzasztó unalmas személyiség lehet.
Miről lehet akkor beszélgetni veled? Komolyan érdekel, nem csak költői kérdés.
13/13 A kérdező kommentje:
Olvasgatok a neten, zenét hallgatok, játszom, olvasgatok ilyesmi. Lehet velem beszélgetni. De én a kinti hobbikra értem, mert a nők általában az otthon ülést a hobbimentességgel hozzá összefüggésbe.
2016. aug. 22. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!