Egy férfinál mindig indokolt a fülműtét, vagy náluk annyira nem fontos dolog ez? Lányokat jobban idegesíti?
Figyelt kérdés
Pl Robbennél indokolt lett volna a bal oldali igazítása, vagy felesleges? (persze neki felesleges, mert jól megy neki, simán tudna hajat beültettetni és fület műttetni, de nem teszi, mert nem hiszem, hogy érdekli ez).
2014. júl. 3. 15:46
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rossz helyre tettem a kérdést. A plasztikázás rovatba akartam, még egyszer bocsánat.
2014. júl. 3. 15:47
2/4 anonim válasza:
Pl a képen lévő férfi nem egy jóképű pasi, nyilván nem az arcával és külsőségekkel fog meg egy nőt, így tök mindegy milyen a füle, kisebb és egyforma fülekkel sem lenne jó pasi. Szóval esetében felesleges lenne megműttetni. De mittudomén... ha ő nem érezné jól magát emiatt, akkor lehet hogy érdemes... maga miatt megcsináltatni.
3/4 anonim válasza:
Igenis fontos a férfiaknál is! Én is megműttettem 4 éve, mert állandóan bántottak miatta nem csak gyerekkorban, hanem felnőttkorban is (!). Nagyon sokat "javít" az összképen, ha a fejéhez simulnak az ember fülei.
4/4 anonim válasza:
Hát figyelj, ha úgy érzed, hogy jobb lenne, műttesd meg. Szerintem férfiaknál indokoltabb általában, egy nő megoldja azzal, hogy ráfésüli a hajat. Egy férfit azért egy kor után megszólnak a loboncával, meg aztán ott a kopaszodás, nincs mivel takargatni se.
De ha nem zavar a dolog, akkor nem zavar. A normális emberek úgy sem emiatt fognak megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!