Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire befolyásoló az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásoló az első csók? 16/f

Figyelt kérdés
Mindig képzeltem el, hogy szerelmes vagyok egy lányba, vagy minimum nagyon szeretem és majd úgy. Most, hogy járok koncertekre, bulikra látom, hogy ott nagyon gyorsan össze lehet ismerkedni valakivel. Érdemes ott 1 este lerendezni az első csókot? persze azután lehet több is... bár nem tudom mennyire szokott több lenni...
2010. ápr. 19. 21:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hát ezt nem tudom mennyire befolyásoló az 1. mert még énse estem túl rajta :S De próbáld meg mondjuk a disco,koncert szntem nem hószútáv max néha de ez csak egy 13/F véleménye :)
2010. ápr. 21. 22:36
 12/12 anonim válasza:
szerintem az első csók a legjobb mi már túl vagyunk rajta az osztálytársam már dugott
2010. ápr. 25. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!