Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire befolyásoló az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásoló az első csók? 16/f

Figyelt kérdés
Mindig képzeltem el, hogy szerelmes vagyok egy lányba, vagy minimum nagyon szeretem és majd úgy. Most, hogy járok koncertekre, bulikra látom, hogy ott nagyon gyorsan össze lehet ismerkedni valakivel. Érdemes ott 1 este lerendezni az első csókot? persze azután lehet több is... bár nem tudom mennyire szokott több lenni...
2010. ápr. 19. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Általában party helyeken mindig több mint csók, ha több leszel.

Lallar 20F

2010. ápr. 19. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne akard csak úgy "lerendezni".Úgy látom,te romantikusabb lekületű vagy,sokkal jobban fogod élvezni,ha olyan lányt csókolhatsz meg,akire igazán vágysz.Azt az érzést úgysem lehet leírni és ott nem csak maga a csók számít,sokkal,de sokkal több az akkor már.Nyilván egy ismeretlennel való smárolástól sem lesz bajod,csak szerintem nem éri meg,az elsőt ilyenre "ellőni".
2010. ápr. 19. 21:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Az első csóknál nincsen jobb dolog a világon :) azt ne rendezd le gyorsan és ne félj töle nem harap :) aztán már menni fogg minden magától :)
2010. ápr. 19. 21:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak gyakorlatilag a buli az egyetlen hely ahol ismerkedhetek lányokkal. Ott csak táncoljak vele, meg ilyenek és majd ha elhívom valahova akkor csókoljam meg?
2010. ápr. 19. 21:56
 5/12 anonim ***** válasza:
A világ tele van hellyel,ahol ismerkedhetsz,nem csak a bulik léteznek.De ha már erre szűkíted le a dolgot,akkor legalább alaposan nézz körül és ne egy lábán alig álló,holt részeg csajt kapj le valamelyik sötét sarokban,hanem rendes randin,nyugodt hangulatban és csak akkor,ha valóban szeretnétek,ne akarj mindenáron túl esni rajta,mert ez olyan,mint a szüzesség,,az elsőt nem lehet újra csinálni,ha nem lesz jó...
2010. ápr. 19. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
elsőt ne rontsd el, ha nem szereted úgysem leled benne örömöd
2010. ápr. 19. 22:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak nagy a kísértés, de eddig ellenálltam.
2010. ápr. 19. 22:12
 8/12 anonim ***** válasza:
felesleges készülnöd az 1. csókra.. Ma már minden lány bulizni jár, 13 évesen megvan az első csók, 15 évesen már a szüzesség sincs meg. Ezzel a romantikus 1. csókkal szerintem a mai lányoknál már elkéstél.
2010. ápr. 19. 22:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Először is a kérdésedből úgy jön le, hogy már túl akarsz rajta esni. Héj, ne siesd el, ne akarj megfelelni. Ha találkozol egy csajjal buliban táncoltok, beszélgettek, aztán elhívod randizni, és ha akarjátok, elcsattanhat, de ne az legyen a fő cél. Lehet nem élveznéd, mert nagyon rákoncentrálsz. Semmi kép se egy holt részeg csajt kapj le, mert lehet élveznéd, de lehet az egyik legszarabb élmény maradna az életedben. Na azért a szüzesség elvesztéséhez nem hasonlítanám. Én 16 évesen csókolóztam először, egy buliban és hidd el, nem a legjobb dolog. Meg is bántam, de haverok leitattak, no persze benne is voltam az ivásban, aztán már úgy álltam hozzá, nem mindegy? Ne aggódj, semmiről nem késtél még le.

L/17

2010. ápr. 19. 22:47
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem 17l
2010. ápr. 19. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!