Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Olyan van, hogy barátságból kimegyünk sétálni?
Figyelt kérdés
Szombaton kihívtam egy lányt sétálni, kiis jött, jót sétáltunk, de azt mondta az elején, hogy csak barátságból...szerintetek van ilyen?2010. ápr. 19. 21:29
1/8 anonim válasza:
Van...én is sétáltam már olyan lánnyal aki a barátom....
2/8 anonim válasza:
Komoly kérdéss :D persze hogy van :D
3/8 anonim válasza:
Persze..én ma fagyizni menten egy sráccal és csak a barátom:D sétáltunk a Duna parton, leültünk egy padra:D storykat meséltünk egymásnak:D jajj de jókat nevettünk:D és csak barátom:D
másik szintén srác...vele is:D éjszaka is ki szoktam menni sétálni..és ő is csak a barátom..
4/8 anonim válasza:
Dehogy létezik. Én csak azzal megyek sétálni, aki előtte elvesz feleségül.
5/8 anonim válasza:
Tudom,hogy lányokat kérdeztél,de azért én is válaszolok. :D
Van ilyen,bizony. Az első igazi barátnőmmel így jöttem össze. :D De persze az is lehet,hogy tényleg csak a barátod akar lenni. 23/f
7/8 anonim válasza:
Nincs. Ez egy lekoptatós szöveg. Vagyis dugni nem fogtok. Szerinte.
8/8 anonim válasza:
szerintem ez nem igaz.ettől még dughatnak.egyszer,valamikor.
amúgy persze h lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!