Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
10 éve már, hogy megismertem egy srácot. Eleinte volt a "jaj de cuki" azután "hmm... de jó pasi lett, ide vele" aztán néhány éve olyan mintha a testvérem és a legjobb barátom lenne. Hiába voltam periodikusan belezúgva, valahogy már nem tudnám elképzelni, hogy együtt legyünk.
Ez az én részem.
Hogy Ő, hogy érez vagy érzett irántam sosem mondta. Régebb csak annyit, hogy ha nem lennék neki az nagyon rossz érzés lenne számára. Amikor pedig fél éve összejöttem valakivel, kiakadt. Meg is lepett vele rendesen. Szakítottam is azzal a sráccal. Az elmúlt években egyre többször szól be furcsákat. Néha nem tudom hova tenni...talán vak vagyok.
Eddig 2 barátnőjéről tudok, gyanítom, hogy több is volt. Ezeket a kapcsolatokat is csak utólag tudtam meg. Azt mondta rá, hogy ez magánügy. Egyszer volt ez köztünk téma, nagyjából 2-3 éve. Azóta mit csinál nem tudom. De tiszteletben tartom a döntését.
Neked, hogy alakul? :D
Mi kb egy másfél éve ismertük egymást a barátnőmmel és legjobb barátok voltunk, teljesen mintha ikrek lettünk volna olyan szinten hasonlitottunk, meg a körülményeink is hasonlitottak, amik történtek vele is pont azok történtek már olyan felfoghatatlannak tűnt hogy hogy lehet ilyen. Aztán találkoztunk és aztán rájöttünk hogy mi egymásba szerettünk és még azóta is tart a kapcsolat.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!