Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vezessem folytatásra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezessem folytatásra a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, már párszor beszélgettünk kicsit, de kettesben még nem találkoztunk, csak "bandában". Holnap is találkozunk, de akkor is lesz még 1-2 haver mellettünk. Sajnos ritkán tudunk összefutni, ezért jó lenne kieszelni valamit, ami folytatásra vinné a kapcsolatunkat. Persze, elhívhatnám valahova, de félénk vagyok ehhez, és amúgy sem szeretnék túl rámenős lenni. Kitaláltam valamit: holnap valahogy szóba hozok egy témát, majd mondom, h láttam egy jó videót erről neten, majd átküldöm facebookon. (Lehet gyerekes a FB, de ott tudjuk tartani a kapcsolatot és megbeszélni egy következő találkát esetleg, h ne a többiek előtt kelljen randira hívnunk egymást...) Na, szóval ehhez az ürügyhöz mit szóltok? Vagy esetleg valami jobb ötlet?

Csak úgy azért nem szeretnék ráírni facen, mert nem vagyunk még annyira jóban, és amúgy is egyszer rám írt egy üggyel kapcsolatban és nem úgy tűnt, mint aki annyira szeret chaten kommunikálni...élőben sokkal érdeklődőbb.

23/L

2016. aug. 19. 00:02
 1/1 Feke17MKSz válasza:
Szerintem próbáld meg hogy elküldöd a videót, utána pedig kezdj el beszélni vele az adott témáról. Ha ez megvan megpróbálhatod egyre személyesebb irányba terelni a témát és akkor majd érezni fogod, hogy bejössz neki vagy sem. Hozzáteszem hogy ha válaszol személyesebb kérdésekre is akkor valószínüleg nyert ügyed van.
2016. aug. 31. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!