Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért rossz az, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rossz az, ha a pasi csak szobát bérel?

Figyelt kérdés
Randijaim teljesen jól mennek, amíg a nő rá nem tér a lakhatásomra. Utána hirtelen érdektelenné válnak, majd lekoptatnak. Miért?

2016. aug. 17. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Mert nincs sajat hazad es bmw-d :D
2016. aug. 17. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért, mert egy nem akarja, hogy más is tanuja legyen az intim szerelmi életeteknek. Nyugodtan akarna pl. ruhátlanul mászkálni a lakásban, akár nyugisan együtt fürödni veled, romantikusan kettesben étkezni...stb.

Ezek nincsenek meg, mert te csak egy szobát bérelsz, és a lakásban meg mások is laknak!

2016. aug. 17. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
zavarj el az adott napon mindenkit onnan :)
2016. aug. 17. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Ha annyira kell neki a kettesben romantikázás a lakásban, menjetek az ő lakására. Vagy ki lehet venni közösen is lakást. Meg is őrülnék pl (nő vagyok), ha egyedül kéne lakást bérelnem / saját lakásban élnem. Eddig lakótárssal éltem sok éve (külön szoba és csak egy darab lakótárs, ha csak lehet, max 2 ha nagy a lakás), most a párommal költözünk össze lassan (nemsokára költözik ki a lakótársam, megy másik városba). Miért jó üres lakásra hazajönni? Ha nem menne lakótársam, én is elgondolkodnék, hogy valahogy csak jó lenne már párommal együtt lakni kettesben, de így ez a problémám megoldódott.

Na, azt akartam kifejezni, hogy ez a szeretne a pasinál romantikázni, ruha nélkül mászkálni, kettesben lenni, ez baromság. Csak az ő kénye kedve miatt fenntartan iegy egész lakást, addig is, amíg nem is ismerik egymást egyáltalán??? Minek? Ha már van kapcsolat és van kivel romantikázgatni, akkor van értelme, addig minek? Ja, hogy neki legyen mibe beleülni. Lakbért se kell fizetni, mivel a srác eddig is tudta egyedül fizetni a lakást, hát akkor most tőle miért kérne? Nevetséges...

2016. aug. 18. 01:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Off: Kedves Utolsó! Csak mert nem nem értesz vele egyet, hogy egy nő ezt szeretné, még nem baromság! Sose értettem az ilyen embereket, akiknek csak a saját gondolkodása az elfogadható...

Amúgy, én sem örültem, amikor a férjem csak szobát bérelt és más embereket kellett kerülgetni, amikor kimentem hozzá látogatóba, de így volt gazdaságos. Én csak 2-3 havonta mentem.

Nem lehet, hogy más volt a gond, csak te ehhez kötöd? Ez nem kellene, hogy akkora gond legyen! Mehettek a nőhöz is.

2016. aug. 18. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Passz. Engem nem erdekelne. En a szuleimmel lakom még, ugyhogy semmi jogom leneznu azt, aki csak szobat berel. Sot...orulnek, h legalabb csak a lakotarsait es nem a szuleit kell kerulgetnem.
2016. aug. 18. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
De miért béreljen szobát ADDIG, amíg nincs kapcsolata? Ha ismerkedik, akkor jó esetben nincs. Majd ha van kapcsolat, teljes lelki nyugalommal kivehet egy lakást. De ADDIG elvárni továbbra is baromság. Azért, mert neked az fontos, hogy a barátoddal kettesben lehess az Ő LAKÁSÁN (mindegy hogy bérli vagy övé, fizet érte...), neki miért kéne már jó előre fizetni ezért egy csomót? Az más kérdés, ha utána se hajlandó változtatni. De csak azért, mert az ismerkedéskor csak szobája van, miért lenne ez olyan szörnyű?
2016. aug. 18. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!