Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvéleményt kutatnék, hogy mi a helyes az ismerkedésnél?
Már nem vagyok az a diszkóban ismerkedős fajta, de még fiatal vagyok. Interneten próbálok ismerkedni.
Ha azt mondom, hogy komoly kapcsolatban gondolkodom, megijednek a pasik vagy elkezdenek hazudozni, és kiderül, hogy egy kis kufircért azt hazudják, hogy ők is.
Ha azt mondom, először csak ismerkedem, akkor egyből laza kapcsolatnak gondolnak.
Ha lefekszem valakivel az első, második, harmadik randin akkor miért tettem, várnom kellett volna. Ha várok akkor egy frigid pi.a vagyok.
Mondjátok meg őszintén, hol az arany középút, mert ettől a bizonytalanságból kicsit rosszul vagyok már.
Most lépett le egy pasi, egy hónapig ismerkedtünk. A 3. randinál feküdtünk le egymással.
Beszélgettem itt pasikkal, mindegyik egyből a torkomnak ugrott, hogy túl korán adtam oda magam.
Mindenkinek fontos a szex. Nekem is, másnak is. Most meddig kellett volna ezzel várnom?
lehet, naivnak néztek, de higgyétek el, ahány emberrel beszélek mindenki másképp gondolja, de legfőképp engem hibáztatnak az egészért.
Közhely lesz, de nem mindenki ugyanolyan, így nincs univerzális recept. Azaz inkább csak reménykedem benne, hogy van elég nem-sablon ember, hogy ne lehessen univerzális receptet használni.
Vigasztaló közhely: legyél olyan, amilyen akarsz, és akkor majd a hozzád illő marad meg melletted. A színészkedés semmi jóra nem vezet. (és itt is csak reménykedem, hogy lesz valaki, akivel összeillesz eléggé)
3. randin szexeltél, ügyes lehetsz. Kicsit korai tök ismeretlen emberrel összefeküdni 3. találkozáson nem? Lehet, hogy csak egy teszt volt a részéről, de mivel belementél, lelépett, mert csalódott benned, vagy pedig tényleg csak egy szokásos mai tirpákot fogtál ki, aki lukra játszott és miután megkapta, lelépett.
Ez a baj itt az emberekkel, hogy a szextől remélik a kapcsolat kiépülését, a varázs fenntartását, miközben az csak a koronája két ember kapcsolatának, nem a belépője. Ezen gondolkozz el!
Igen, épp így érzem én is. Valószínűleg rossz emberekbe futunk bele, Kedves 13. :(
És a játszmákat már nagyon utálom.
Szerintem nincs recept, mert különbözőek az emberek. Ami az egyiknek jó lett volna, a másiknak nem lesz.
A korai szexről... Én a volt férjemmel az első találkozásnál lefeküdtem, ugyan már hetek óta chateltünk, beszéltünk. 8 évet voltunk együtt. A mostani kapcsolatomra is azt mondták az ismerősök, hogy nem lesz hosszú, mert hamar lefeküdtem vele, de megkérte a kezem. Nekem fontos,hogy működjön a szex. Ha az nem megy, nem tudnék vele együttlenni hosszútávon. Egy pasi volt, aki mondta, hogy túl korai, majd később... Vártam és iszonyat béna volt! :( Esélytelen volt vele, mert az igazi 1 minute man volt.
A 3. randin még nem derült ki, hogy vmennyire tudnátok egymással hosszan tervezni? Én az első randira is úgy indulok, hogy akarok a sráctól vmit, hiszen azért találkozok vele. Nem egy strigulára kell a srác, hanem kapcsolatra. Az első randikon nekem - számomra - lejön, hogy lesz-e vele folytatás, szeretném-e? Ha nem, akkor szevasz. Ha a részéről nem lesz folytatás, akkor kénytelen vok belenyugodni és szevasz az ő részéről.
Ebből kiindulva a srác tényleg vagy megijedt vagy nem is tervezett tovább, esetleg kellett egy hely, ahol néha álomra hajtja a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!