Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek akkor most próbálk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akkor most próbálkozzak be nála újra?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel ősszel próbáltam összejönni de nem jöttem be neki,(meg olyan depressziós is volt, amit nem mondott el senkinek hogy miért) aztán rájöttem hogy vakvágány és abbahagytam az udvarlást. Viszont mostanában már egyre többet beszélünk, mellém szokott ülni a folyósón a padon, mindig mosolyog rám. DE elvileg van valami fiú akit mindig figyel és epekedik utána. De akkor hogyhogy ilyen jófej velem? csak barátkozik? Vagy próbáljak meg megint ráhajtani? csak van bennem egy félelem is hogy egyszer már nem kellettem neki.

15F

2010. ápr. 19. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy Te vagy az a fiú?
2010. ápr. 19. 18:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Melyik? írj valami konkrétabbat :)

10millióan élünk itt abból van egy pár 15éves, aki...

2010. ápr. 19. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Szoval azt akarja az eslo valaszolo tudatni veled hogy lehet hogy a csaj pont teged figyel azert megyen oda hozzad meg mosolyog :) szoval lehet hogy te vagy az a bizonyos fiu

remelem erted mostmar :)

probalkozz be nala aztan lessz ami lessz nem veszithetel vele semmit

2010. ápr. 19. 19:04
 4/5 A kérdező kommentje:

jaaa, oké, köszi a magyarázatot

nem én vagyok, nem vagyok focista

2010. ápr. 19. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
előfordulhat, hogy van neki egy kiszemeltje, meg vagy te.. Ha az nem jönne össze neki, akkor te még mindig ott vagy. Tipikus "Ha nincs ló, jó a szamár is" esete... Ha egyszer nem kellettél neki, akkor valószinűleg most se..
2010. ápr. 19. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!