Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, férfiak, ilyenkor mi játszódik le bennetek?
röviden a szitu: ismerkedtek egy lánnyal, úgy tűnik minden a megfelelően halad, randiztok, jól érzitek magatokat, de végül mégis megszüntetitek a kapcsolatot? Miért?!
pont így jártam most egy sráccal, olyan jónak indult, aztán jön a hatalmas csalódás hogy nem keres többet :( egyszerűen nem értem.. én viszonoztam az érdeklődését, nem voltam nyomulós, de most valahogy mégis történt valami benne, amire nem találok magyarázatot.. :(
Amúgy a kérdésre válaszolva: nem tudom ilyenkor mi játszódik le a férfiakban, mert én nem csinálok ilyet. Ha valakivel eddig eljutok, akkor azt komolyan is gondolom, és erről a szintről már nem fújok vissza vonulót. Legalábbis így nem, annak oka van, és előbb megpróbálok az okokra megoldást találni.
Ha meg érzem, h valakivel valami nem klappolna, akkor el sem jutok eddig a szintig.
köszi mindenkinek aki válaszolt!
Csak baromi nehéz elfogadni, hogy valaki akiért odavagy, (ezek szerint) nem akar tőled semmit.
Nem vagyok már kislány, de most mégis úgy érzem magam mint egy összetört szívű tizenéves :D :(
ha hosszabb ideje tartott ez a kapcsolat, akkor talán azért, mert szexre volt beállva veled kapcs. lááta, hogy ezt ezen a találkán sem fogja nyélbe ütni és annyira nem akart belebonyolódni, hogy tovább "színlelje" az egészet.
Szerintem ne bánd, mert valószínüleg ezért nem volt elég kitartó, ezért tűnt el ilyen hirtelen minden szó nélkül.
Tpl nekem tesóm járt így. Ott végül kiderült, hogy a srác még szerelmes volt az exébe, és egyre jobb lett a viszonyuk, és hát ezért nem érdeklődött már tesóm iránt.
Minden bizonnyal valami/valaki fontosabb van neki, ami/aki miatt te már nem játszol szerepet az életében.
Sajnálom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!