Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 25-30-40es pasiknak miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 25-30-40es pasiknak miért a fiatal lányok kellenek és miért nem a saját korosztálya?

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 17:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Én 36 vagyok és nem ragaszkodnék a fiatalabb korosztályhoz. Viszont szeretnék még saját gyereket/gyerekeket, ezért nyilván 30 alatt keresgélek.
2016. aug. 15. 18:48
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Miért kelljen egy 30 éves pasinak egy 30 éves nő, ha megkaphat egy 20-onévest is?

Vagy a 40 éves egy 30 éves nőt?

Igen egy az örök probléma, hogy a sok mostani fiatal 20-onéves lány azt hiszik ők aztán a világ valagára bulizhatnak válogathatnak röpködhetnek egyik f**aszról a másikra, de aztán eljön az idő mikor elérik a 30 évet és változik minden mert az a 30 éves pasi aki akkor gazdag volt az most is gazdag de már nem fog neki kelleni ez a lány.

2016. aug. 15. 19:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam, mind azért kötött ki, mert a saját korosztálya csak egy luknak nézte. Mind azt mondta, elege van 18-25 évesekből. Tisztába voltak vele, hogy nem életre szóló a kapcsolat, de nyugalomra, szeretetre vágytak. Na és tetszett nekik, hogy az ágyban is ők voltak az elsők és nem szexuális tárgyak voltak.
2016. aug. 15. 20:45
 14/22 anonim válasza:
57%

Én 44 vagyok, egy hosszú kapcsolat után, ami válással végződött. Gyerekem nincs, de nagyon szeretnék. Kérdezd meg ismerőseid között, vagy akár itt, mi a különbség, ha egy nő 28 , vagy 40 évesen szül. A különbség óriási. Azt leszámítva, hogy egy 40-és nőnél sokkal nagyobb a veszély, hogy a születendő gyermek betegen, torzulásokkal születhet, (pl. Dawn-szindróma, a nő is sokkal könnyebben viseli el a kilenc hónap terhességet és a szülést,ha fiatalabb.

Aztán nem elhanyagolható -mint feljebb olvasható- a nő "esztétikai" állapota sem. 😉

2016. aug. 16. 07:19
 15/22 anonim válasza:
85%
Kedves utolsó! A genetikai betegségek lehetősége a te életkorodból adódóan is magasabb rizikóval fordulnak elő! Ezt azért ne feledd! Lehet ,hogy egy idősebb pasi fiatal kis pipire vágyik, de véleményem szerint a fiatalka lányoknak eszük ágában sincs gyereket szülni.
2016. aug. 16. 07:59
 16/22 anonim válasza:
73%

Én 42 éves pasiként a 30-as nőkre bukok. Nem vonzanak a 18-huszonéves csajok, pedig a zsenge külső tetszetős. De nem minden.

Fontos az élettapasztalat, és az is, hogy tisztában legyen a saját nőiségével, tudja hogy mit akar és mi jó neki.

Egy harmincas nő már kellő szexuális tapasztalattal rendelkezik. Nem csak azt tudja, hogy mi kell egy pasinak, de azt is, hogy mi kell neki, mi jó neki és azt meg is akarja kapni. Maximálisan meg akarja élni a szexuális örömöket.

Sportos testű, fiatalos megjelenésű pasiként dekoratív, csinos, csajos kinézetű 30-asokra vágyom, nem az elasszonyosodott, súlyfelesleget felhalmozott nőkre.

Másrészt a nők többsége (tapasztalataim szerint) ideálisnak tartja, ha a pasija kb. 5-8 évvel idősebb, tapasztaltabb, kvázi "érettebb"...

Igaz, én már nem feleségben és nem a leendő gyermekeim anyjában gondolkozom...

2016. aug. 16. 08:25
 17/22 anonim válasza:
100%

Vagy: 40 évesen elválva, aztán egy későbbi kapcsolatba újra bebukva mindent, már nem biztos, hogy komoly kapcsolatba kezdene az ember.

A fiatalabb korosztály még hajlamosabb lazábban csak együtt járni, a 35-40 korosztály nők pedig már pót apukát, vagy családfenntartót is keresnek...amit nyilván nem szeretne az aki ebbe már párszor belebukott. Ez is lehet...nem?

2016. aug. 17. 10:01
 18/22 László24 válasza:
Majd ha te is ráncos vénasszony leszel,neked is a fiatal bikák kellenének:)
2016. aug. 18. 07:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Mit jelent a "fiatal" talán tizenéves?

És miböl gondolod hogy ez nagyságrendben érvényes ?

Minden estre általában a párkapcsolatban a nő a fiatalabb de ma már inkább jellemző hogy a nők kersenek fiatalabb férfit !

2016. aug. 18. 16:05
 20/22 HinaIchigo válasza:
57%

Szia!

Lehet csak én vagyok kivétel de az elmúlt 10 évben (36vagyok) csak fiatalabb pasik hajtottak rám. Pedig egyedül nevelem a fiam. A legutóbb egy velem egykorúval randiztam,annak már örültem.

Az az idősebb pasi aki persze mégakar gyereket természetes,hogy a fiatalabb nőt választja. Én sem szülnék már.

És persze tény az is,hogy sok nő elereszti magát,csak mert anya lett. Én sem vagyok "Réka" viszont otthon konyhamalac sem.

Summa -summárum szerintem ez nagyon függ attól,hogy az illető pasi,vagy férfi. -gondolom most egyesek felhördülnek. Ők öltözködnek. A többi vigyorog. ;)

2016. aug. 19. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!